StoryEditorOCM
SportNASTAVAK ŽNL?

U ovom trenutku na to pitanje ne može nitko odgovoriti jer su do 23. travnja zabranjene sve aktivnosti klubovima i nogometašima

Piše Ivica Gjergja
1. travnja 2020. - 12:01

Iako se ne mogu družiti više od petorice ljudi na otvorenom prostoru dakako uz određenu udaljenost, radi koronavirusa, nogometaši, točnije čelnici županijski klubova (Prve i Druge ŽNL), su se sastali, porazgovarali, dakako tema je bio nogomet.

Pitali su se hoće li se nastaviti prvenstvo i kada? Tko im može na to odgovoriti sa sigurnošću, pitanje je veliko i teško obzirom na sve što se događa.

Podsjetimo da je ostalo odigrati 11. kola u Prvoj, a 12. u Drugoj županijskoj ligi. Svakako da se postavlja pitanje što učiniti, proglasiti pobjednika – prvaka ili brisati sezonu kao da nije odigrana?

Obratili smo se Nogometnom savezu Zadarske županije. Ljubazan kako i uvijek bio je tajnik Miroslav Knežević te nam kazao:

- U ovom trenutku na to vam pitanje ne može nitko odgovoriti jer su do 23. travnja zabranjene sve aktivnosti klubovima i nogometašima, po odluci HNS-a i drugih mjerodavnih organa. Mi u Savezu pratimo sve što se zbiva, što će i kako biti ne možemo reći, no nakon toga mi ćemo se, odnosno Izvrši odbor NS ZŽ, pridržavati svih odluka koje donesu mjerodavnih organi HNS-a po ovom pitanju, kratko nam je kazao Knežević.

Trenutni redoslijed Prve ŽNL Zadar: HV Posedarje 32, Zlatna luka 31, Bibinje 28, Nova zora i Hajduk P. 26, Pakoštane 23, Sabunjar, Velebit, Škabrnja 91 21, Polača 20, Zemunik 17, Dragovoljac 15, Dalmatinac i Arbansi 9 bodova.

24. travanj 2024 17:53