StoryEditorOCM
SportZAVRŠENA OBUKA

U Plivačkom klubu Jadera četrnaest novih "Ribica"!

Piše Ivica Gjergja
13. lipnja 2020. - 18:00

Još jedan tečaj obuke neplivača uspješno je završen nakon što je ranije bio prekinut zbog zatvaranja bazena, odnosno koronavirusa.

„Ribice“, njih 14, otvorile su sezonu, te imale par dodatnih sati za ponavljanje naučenog. Oni su finalnim testiranjem naučeno demonstrirali pred svojim instruktorima i roditeljima i nakon završene provjere od strane osoblja PK Jadera sva djeca su za svoj trud na kraju nagrađena klupskim majicama, diplomama i prigodnim poklonima.

- Treneri i uprava PK Jadera čestitala je djeci i njihovim roditeljima na savladanoj obuci u plivanju te velikom koraku u njihovom životu. Nova grupa obuke već je u „startu“, a u tijeku su prijave za slijedeće grupe gdje ima slobodnih mjesta u jutarnjem i popodnevnom terminu. Svi zainteresirani mogu se prijaviti na info@pk-jadera.hr ili na 092/351 11 15; 098/976 35 23, informirao nas je trener Ante Džaja , profesor.

„Ribice“ koje su uspješno završile program obuke neplivača su: Niko Bujić, Antonio Delija, Karmen Delija, Aileen Jurić, David Kalcina, Petar Kalcina, Karlo Lončar, Domagoj Lopac, Andreas Mačak, Bruno Pištalo, Mila Sikirić, Filip Šestan, Lovre Šimičević, Lucia Luna Štuc. Treneri koji su provodili program su: Ante Džaja, prof, Edgar Nimac i Dora Bubanko.

19. travanj 2024 05:09