StoryEditorOCM
SportZAHTJEVNA UTAKMICA

U Posedarju pretkolo Hrvatskog kupa između domaće ekipe i gostujuće momčadi Slavonija Požege

Piše Ivica Gjergja
27. kolovoza 2024. - 10:06

U Posedarju se danas, u utorak, igra pretkolo Hrvatskog kupa između domaće ekipe HV Posedarje i gostujuće momčadi Slavonija Požega. Utakmica će se odigrati na igralištu Gordan Demo u 16.30 sati.

Ekipa HV Posedarje ulazi u susret s velikim optimizmom, unatoč tome što je Slavonija Požega respektabilan protivnik. Trener Darko Vukić istaknuo je da je momčad potpuno spremna i motivirana za ovaj izazov, bez ozljeđenih igrača.

- Mi ništa ne krijemo i idemo otvorenih karata u susret. Znamo da će biti zahtjevna utakmica u pretkolu Hrvatskog kupa protiv ekipe Slavonija Požega, koja je bila prvak Treće NL- istok zadnje dvije sezone. Iznimno ih respektiramo i svjesni smo da nas čeka odličan protivnik. Igramo u Posedarju pred našim navijačima, uvjeren sam da ćemo odigrati taktički discipliniranu i visoko motiviranu utakmicu i vjerujem da možemo do pozitivnog rezultata i prolaza u završnicu kupa, a što bi bila "puna šaka brade". Ako se prođe moguće je da u Posedarje "sleti" i neki premijerligaš - kazao je šef stručnog stožera HV Posedarja Darko Vukić.

Sastav igre (4 2 3 1): Matasović – Ivandić, Jurjević, Kevrić, Pranjić - Qvini, Zrilić – N. Jurjević-Adžić, Čurjurić, Smokrović - Vukadinović.

Pričuve: Ivančić, Brala, Klanac, Kelava, Rončević, Jelinić, Juričević.

 

16. rujan 2024 21:25