StoryEditorOCM
SportDONOSIMO RASPORED

U srijedu se igraju uzvratni susreti nakon kojih će se saznati tko prolazi u finale veteranske malonogometne lige

Piše Ivica GJERGJA
23. svibnja 2023. - 22:07

Nakon što su u prošlu srijedu odigrane prve polufinalne utakmice veteranske lige, u srijedu će se odigrati uzvratni susreti nakon kojih će se saznati tko prolazi u finale. U prvim susretima slavili su Mama Mia, koja je pobijedila Zadranku 1:0, i Sabunjar koji je porazio In Constructum GI 3:1. 

Očekuju se borbeni i neizvjesni uzvratni susreti, sve ekipe su dobro trenirale posljednjih sedam dana pripremajući se za uzvratna polufinala. Bez obzira što su Mama Mia i Sabunjar „upisali“ pobjede, Zadranka i „graditelji“ su riješeni da daju sve od sebe kako bi izvukli što bolji rezultat i plasirali se u finale. Treba doći u Mocire i diviti se kako igraju vremešni malonogometaši.

- Nije još ništa gotovo, Mama Mia je pobijedila prošli susret, mi smo neke prigode propustili, vjerujem da ćemo zaigrati u ovoj utakmici maksimalno ozbiljno i revanširati se našim prijateljima iz „Mame“, kazao nam je kratko voditelj Zadranka Branko Mičić.

I ostali voditelji su istog mišljenja, a sve što se događa na parketu Mocira budno prati povjerenik lige Drago Dražević koji blista od sreće.

- Kako ne bih bio zadovoljan i sretan, odigrali smo ligu bez iti jednog incidenta, dečki iz svih ekipa, a poglavito ovi polufinalisti trude se i na utakmicama daju sve od sebe kako bi odigrali najbolje što mogu i pobijedili. Pozvao bih ovom prigodom naše vjerne navijače da nas podrže i dođu na polufinale, kazao nam je Dražević.

Raspored uzvratnih utakmica polufinala:

U 17 sati Mamma Mia – Zadranka,

U 18. sati In Constructum GI – Sabunjar

23. travanj 2024 23:02