StoryEditorOCM
SportZADARSKI VETERANI

U stvarnom životu braća, a na terenu protivnici, oni su Lorenco i Kristijan Kajtazi...

Piše Ivica GJERGJA
5. lipnja 2023. - 18:33

Iz kola u kolo sve ljubitelje malog nogometa, a posebno one koji prate zbivanja u veteranskoj malonogometnoj ligi Zadar, oduševljavaju ‘vremešni‘ malonogometaši. Zato smo zavirili u unutrašnjost klubova i naišli na dosta zanimljivosti.

Među prvima smo uhvatili dva brata - Kajtazija, Lorenca i Kristijana, ali u različitim dresovima. Običaj je da braća igraju u istom timu, no ovog puta dva brata nose različite dresove. Dok se Kristijan borio sa Sabunjarom za prvo mjesto, izgubili su od Zadranke 2:1, dotle je Lorenco igrao za In Constructum GI koji su igrali za treće mjesto.

Prije finala i susreta za treće mjesto Kristijan (Kiki) i Lorenco (Lola) odigrali su utakmice polufinala za svoje sastave, a bolji je bio Kristijan jer je Sabunjar pobijedio. Nije bilo kao obično bratskog „podbadanja“ tko je bolji, nego je Kristijan čestitao Lorencu i poželio mu uspjeh.

Podsjetimo da su Kiki i Lola u svojim mlađim danima igrali nogomet, kao i njihov pokojni brat Marko. Lola je imao više uspjeha od Kikija, igrao je treću ligu u nekoliko klubova, dok je Kiki igrao županijsku ligu. Zanimljivo, oba su bila kapetani u svoje vrijeme HV Posedarja, a sada i nakon službenog druženja s nogometnom loptom i igranja utakmica, oni pored svakodnevnih obveza pričaju o nogometu koji ih spaja, veže i prožima, a u koga su oba zaljubljenici na svoj način. Nastavite dalje uz balun!

 

25. travanj 2024 09:20