StoryEditorOCM
SportFINALE LIGE PRVAKA

U zadarskoj dvorani "Krešimir Ćosić" borit će se španjolska Barca i portugalski Sporting!

Piše Dražen Žura
2. svibnja 2021. - 20:21

U velikom finalu UEFA-ine Lige prvaka u zadarskoj dvorani "Krešimir Ćosić", naći će se španjolska Barca, inače prošlogodišnji prvak Europe, te portugalski Sporting koji je godinu dana ranije također osjetio slast pobjedničkog trona. Nedvojbeno, riječ je o meču koji će privući osobitu pozornost gledatelja pred TV ekranima u zemljama finalista, ali i eurospkih prijatelja sve popularnijeg futsala.

- Osjećam se iznimno pozitivno, zadovoljstvo je golemo, jer smo se drugu godinu zaredom uspjeli plasirati u finale, što je podiglo razinu rasploženja u našoj svlačionici. A to je dobro jer smo imali uspone i padove. Pred nama je prigoda da se potvrdimo još jednom i tako upišemo u povijest. Što se tiče Sportinga oni su velika momčad, tako da je teško izdvojiti nekoga posebno. Uglavnom, obećavam u ime svih kako će to biti veliko finale za koje smo posve spremni i skroz konkurentni našem suparniku – kazao je Daniel , Shiraishi, jedan od darovitijih igrače Barce.

Sporting je momčad koja se , ponovimo, 2019. okušala u finalu i rezultatom 2:1 pobjedila kazahstanski Kairat...

- Nije nikakva novost ako kažem kako nas očekuje jedna iznimno teška utakmica iz posve jednostavnog razloga što je Barca kvalitetna momčad. Ali, imamo i mi dovoljno dobru razinu kvalitete kojom možemo odgovoriti Španjolcima. Usudim se kazati kako smo s potpunim pravom zakoračili u finale, na mjesto kojem su težile sve momčadi na ovom završnom turniru. Ne sumnjam da možemo odigrati utakmicu dostojnu naslova prvaka, spremni smo za veliku borbu s Barcom – kazao je Alex Merlim, igrač Sportinga.

Utakmica se igra u ponedjeljak na večer s početkom u 20 sati uz izravan TV na programu prijenos na Arensport 1.

24. travanj 2024 02:34