StoryEditorOCM
SportTURNIR PET EKIPA

U Zadru je u organizaciji STK Jadera održana stolnoteniska liga, a najbolji su bili Zadrani!

Piše Ivica Gjergja
20. listopada 2020. - 09:19

U Zadru je u organizaciji STK Jadere održana stolnoteniska liga turnir pet ekipa, a sudjelovali su: STK Knin, STK Šibenik, STK Zadar, STK Dalmatinac Pag i STK Jadera Zadar. Igralo se svatko sa svakim i na kraju je najbolja ekipa bila STK Jadera Zadar, koja je od četiri odigrana susreta pobijedila sve, a rezultat je 4:0. Evo rezultata STK Jadere:

STK Jadera Zadar - STK Knin 4:1,

STK Jadera Zadar - STK Šibenik 4:1,

STK Jadera Zadar - STK Zadar 4:3,

STK Jadera Zadar - STK Dalmatinac Pag 4:0.

Za STK Jaderu nastupili su: Zdravko Rončević, Marin Vitali, Luka Vidović, Bukvić Zvonimir, Ivica Bujas, Filip Ladiš i Vlado Rončević.

Najuspješniji igrač STK Jadera je Zvonimir Bukvić, koji je sve svoje susrete pobijedio, a odigrao ih je pet uz rezultat 5:0. Također i mladi kadet Luka Vidović opravdao je ukazano povjerenje, odigrao odlično te u dva susreta oba je pobijedio 3:0.

- Izuzetno smo zadovoljni bio je ovo dan stolnog tenisa. Naši gosti jednostavno nisu imali šanse bili smo toliko dobri da smo sva četiri meča pobijedili. Vidljiv je dobar angažman i rad naših igrača. Imamo i dobru bazu mladih stolnotenisača pa u klubu razmišljamo o formiranju još jedne ekipe za nastupe u drugoj Hrvatskoj ligi Dalmatinske – regije, kazao nam je trener i igrač STK Jadere Ivica Bujas.

19. travanj 2024 03:22