StoryEditorOCM
SportIZ HNK ZADRA

Upis novih članova u Školu nogometa HNK Zadar koja je „izbacila“ nogometne veličine poput Luke Modrića, Danijela Subašića, Šime Vrsaljka...

Piše Ivica GJERGJA
24. lipnja 2023. - 12:38

Svakako da je Škola nogometa HNK Zadra jedna od najboljih u državi, pa sjetimo se ne samo sada nego i ranije što je ona „izbacila“, kakve nogometne veličine poput Luke Modrića, Danijela Subašića, Šime Vrsaljka, Ivana Santinija, Dominka Livakovića i drugih igrača. Dođite budite i vi dio tog kultnog kolektiva. Zanimljivo da Škola nogometa HNK Zadar upisuje nove članove, a ukidaju članarine za selektivne kategorije Tića.

Upisuju se novi članovi od 23. lipnja i to djecu rođenu 2013. godine i mlađe. Najnadarenija djeca 2013. i 2014. godište bit će priključena selekciji Tića i oni neće plaćati članarinu, dok svi drugi ostaju u Školi nogometa. Djelomično ukidanje plaćanja članarine u zadarskom klubu objašnjavaju činjenicom kako je Grad Zadar novac za Školu nogometa osigurao iz gradskog proračuna.

– Trudit ćemo se u skladu s našim financijskim mogućnostima postupno ukinuti članarinu u svim selektivnim kategorijama, kazala je predsjednica HNK Zadra, Iva Bokanović.

Podsjetimo da je Zadar ove sezone u kategorijama pionira i kadeta uspješno igrao u elitnoj Prvoj HNL. Obje su mlađe klupske selekcije bile u deset najboljih momčadi u Hrvatskoj, što dovoljno govori o kvaliteti rada u HNK Zadar i stručnosti trenera koje vode mlađe uzrasne kategorije. Voditelj škole nogometa je poznati sportski pedagog i nogometni stručnjak Krešimir Gojun, nekadašnji trener u Dinamovoj akademiji i bivši voditelj Akademije HNK Hajduk iz Splita.

Pozivaju se svi mladi Zadrani i djecu iz cijele Zadarske županije da se priključe radu najuspješnije nogometne Škole u županiji. Za više informacija nazovite navedene brojeve na plakatu ili na klupski e-mail pošaljite Ime i prezime, godište i kontakt roditelja.

27. travanj 2024 18:10