StoryEditorOCM
SportZADRANIN "NA LEDU"

Upitna je budućnost Luke Modrića u Realu, Madriđani odugovlače s pregovorima za novi ugovor

Piše Sport SD
2. ožujka 2023. - 17:06

Još uvijek nema dogovora oko novog ugovora za Luku Modrića jer madridski Real nije se oglasio po pitanju produljenja suradnje. Upitno je hoće li hrvatski kapetan ostati na Santiago Bernabeu. Prema The Athleticu, čak postoji mogućnost da Modrić ne dobije novi ugovor od sadašnjeg kluba koji smatra da još nema smisla pregovarati dok se bore za sve trofeje.

Drugi razlog koji je naveden je to što Modrić uskoro navršava 38 godina. Trener Ancelotti ga i sada štedi jer se u tim godinama lako umara pa je iz tog razloga ove sezone odigrao tek 60 posto utakmica, a u idućim godinama smatraju da neće biti u boljem fizičkom stanju.

Ipak, treba naglasiti kako je Modrić odigrao fantastično u zadnje vrijeme, a pogotovo se to odnosi na dvoboj s Liverpoolom u Ligi prvaka. 

- Modrić uvijek među zadnjima napušta Realov kamp u Valdebebasu i stalno ostaje dodatno raditi u teretani. Ugovor mu završava jako brzo. Ako mu Real ne ponudi novi, Modrić već zna kamo će otići Međutim, Real ga još uvijek nije ni kontaktirao oko novog ugovora, a kamoli mu ga ponudio. Klub misli kako nema smisla da mu ga ponudi usred borbe za sve trofeje. Ako Modrić ne dobije Realovu ponudu, Saudijska Arabija mu je najizglednija opcija za nastavak karijere - napisao je novinar Mario Cortegana.

03. listopad 2023 17:09