StoryEditorOCM
SportU JAZINAMA

Uspjeh Boksačkog kluba Ares-Diabolik na međunarodnom memorijalu "Damir Zrilić": evo tko je osvojio medalje

Piše Zadarski.hr
24. travnja 2024. - 13:22

U organizaciji Boksačkog kluba Ares-Diabolik iz Zadra nastupalo je preko 30 klubova iz Hrvatske kao i boksači s Cipra, Slovenije, Ukrajine i BIH. Na boksačkom spektaklu u hramu košarke, u dvorani Jazine okupilo se preko 3000 ljudi, a putem izravnog prijenosa bilo je preko 4000 pregleda.

Andrejas Baričević BK Ares-Diabolik u juniorskom uzrastu oduševio je publiku svojim preciznim udarcima te pobjedio jednoglasnom odlukom sudaca 3:0

Ivor Đikić iz ZG TIM-a(Zagrebačaka selekcija klubova).

Andrejas Baričević proglašen je za najboljeg boksača turnira u juniorskom uzrastu.

Ivano Tur pobjedio je također jednoglasnom odlukom sudaca 3:0 Karamallisa Marinos sa Cipra u kategoriji do 48 kg u uzrastu kadeti. Ivano je od samog početka imao inicijativu te u trećoj rundi napravio i brojanje.

Odlične pobjede su upisali i su juniori Toma Kačanić protiv boksača iz BK Klis Andrije Bobana te Šime Šestan protiv Tončija Petelinec iz BK Arena Pula.

Hrvoje Rados bio je odličan u meču protiv Davida Hrupeka u mlađe kadetskom uzrastu ali ipak izgubio podijeljenom odlukom sudaca 2:1.

Luačano Dujić i Ivan Milovac, početnici u boksu, odboksali su odlične mečeve protiv iskusnijih protivnika u mlađe seniorskom uzrastu te na koncu izgubili.

Boksačica Leana Zanić odradila je sparing s Leda Klanac iz BK Predator Rijeka.

Zadovoljni smo angažmanom naših mladih  boksača jer svi osim Andrejasa su početnici u natjecateljskom boksu.

Dali su sve od sebe a mi kao treneri smo ponosni na njih, poručili su iz kluba.  Vodili su ih treneri Nikola Marketin, Vedran Bajlo i Karla Tadić.

image

Boks u Jazinama

/Slobodna Dalmacija
image

Boks u Jazinama

/Slobodna Dalmacija
image

Boks u Jazinama

/Slobodna Dalmacija
image

Boks u Jazinama

/Slobodna Dalmacija
image

Boks u Jazinama

/Slobodna Dalmacija

 

04. svibanj 2024 14:31