StoryEditorOCM
SportBOKSAČKI KLUB ARES

Uspješno nastupili na turniru "9. Zagreb open" s osam boksaca, u tri dana mladi Aresovci osvojili - 8 medalja!

Piše BK Ares
26. listopada 2020. - 09:36

Boksački klub Ares (Zadar) kao jedini predstavnik iz Dalmacije nastupio je proteklog vikenda na turniru u Zagrebu, "9. Zagreb open" s osam boksača. Turnir je trajao tri dana, a mladi Aresovci osvojili su 8 medalja i to redom: zlato - Vid Kučan, Andrejas Baričević, srebro - Niko Dražina, Luka Matijević, Mihael Baričević i Luka Ninčević, bronca - Luka Bukvić i Vice Radonić.

Nakon kola lige koje se održalo 17.10. 2020. gdje su nastupili sa sedam boksača Aresovci su odradili još jedan izuzetno težak turnir i bili uspješni osvojivši 8 medalja.

- Naši boksači napreduju iz meča u meč, a sve je to priprema za nadolazeće prvenstvo Hrvatske za mlađe kadete i kadete koje će se održati za dva tjedna u Zagrebu.

Uz navedene boksače, nisu nastupili zbog obiteljskih obaveza jos neki naši kvalitetni boksači i to Ivan Nekić, Frane Šare, Marino Sudinja, Roko Šare, Mate Milardović...

Sad nam slijedi dvotjedni mini ciklus priprema za prvenstvo Hrvatske kako bi bili još spremniji, a tamo će nam se pridružiti i ostali naši boksači - kazali su iz BK Ares.

24. travanj 2024 14:19