StoryEditorOCM
SportNAJAVA

Utakmica osobitog značaja: pozitivnim ogledom sa Splitom, KK Zadar izbjegao bi kvalifikacije za ostanak u AdmiralBet ABA ligi

Piše D.Žura
7. travnja 2022. - 14:15

Koliko god je Zadru bila važna zadnja utakmica na Gripama kroz koju su izborili čvrstu jedinicu u HT Premijer ligi , od osobitog značaja je ogled sa Splitom, jer bi se mogućom pobjedom riješiti i glavobolje oko izbjegavanja mjesta koje vodi u kvalifikacije za ostanak u AdmiralBet ABA ligi.

- Doista, pred nama je utakmica kojom možemo riješiti ostanak u ABA ligi. Znamo sve o Splitu jednako i oni o nama . Važno je da pravodobno odgovorimo na njihovu agresivnost i zadržimo fokus na individualnim zadacima tijekom cijele utakmice. Vjerujem da možemo i ovaj put doći do pobjede koja bi nam značila mirniju završnicu sezone – kazao je Srđan Helbich, koji u odsustvu Vladimira Anzulovića nastavlja obnašati ulogu prvog trenera.

Zadar je u ogledu s Megom, podsjetimo, izgubio partiju koja je mogla i prije Gripa odrediti podosta toga. Nažalost, osim bodova, ostali su i bez Domagoja Vukovića koji se ozlijedio u posljednjim sekundama utakmice.

image

Aleksandar Bursac.

Jure Miskovic/Cropix

Očekuje se kako će nakon dugoi vremena u momčadi, konačno, biti i Aleksandar Bursać.

Utakmica se igra u petak s početkom u 20 sati uz izravan TV prijenos u programu Arenasport2.

04. svibanj 2024 14:29