StoryEditorOCM
SportVEČERAS NA SINJORETOVU

Varoš ZDC ‘uknjižio‘ veliki minus, poraženi su u prvoj finalnoj utakmici za prvaka Prve ŽMNL, večeras uzvratni susret!

Piše Ivica GJERGJA
13. svibnja 2023. - 16:57

MALI NOGOMET PRVA ŽMNL – FINALE

Sinjoretovo vodi 1:0!

Finale susret:

VAROŠ ZDC – SINJORETOVO 1:3

ZADAR- SD Mocire. Suci: Mateo Šimunov i Paleško Lucijan. Delegat: Tomislav Radman.

VAROŠ ZDC: Kardum, Župan, Jurjević- Adžić, Lovretić, Jurlina, Radaj, Oljica, Klarin, Celić 1, Bugrija, Kolega, Čurjurić. Voditelj: Marko Vukić.

SINJORTEOVO: Lepur, Katalinić 1, Ljumeži, Kalac, B. Katuša, Kožul 1, Marinović, Čavka, Vukorepa, Kapitanović, D. Katuša 1. Voditelj: Marko Katalinić.

MNK Sinjoretovo je poveli 1:0, večeras odluka o prvaku. Iako su poveli zgoditkom Celića u devetoj minuti Varoš ZDC je poražena u prvoj finalnoj utakmici za prvaka Prve ŽMNL. Nakon što su zaigrali komotnije domaćin u samo tri minute igre Toni katalinić je poravnao rezultat Sinjoretova na 1:1. Velika se borba vodila na sredini terena da bi samo četiri minuta kasnije Marko Kožul iskoristio jednu lijepu prigodu i doveo Sinjoretovo u vodstvo do 1:2, a završni rezultat postavio je mlađi brat Katuša David u 25. minuti susreta za 1:3.

Ovo je Varošu ZDC veliki „minus“ ulazi u uzvratni susret porazom od 0:1. Sigurno je da će njihov voditelj Marko Vukić morati dosta toga promijeniti kako bi ostvarili pobjedu nad Sinjoretovom, koji će se sigurni smo nešto itati. Dosad u svakom pogledu je Sinjoretovo veliko iznenađenje, igraju dečki dobro, ušli su u Prvu ligu i evo imaju prigodu postati prvaci. Dobro su bodreni od svojih vjernih navijača.

Uzvratni susret Sinjoretovo – Varoš ZDC igra se večeras (subota) u 21 sat.

06. svibanj 2024 10:45