StoryEditorOCM
SportČETIRI ASA

Vatreni bez konkurencije: čak četiri Hrvata u idealnoj momčadi četvrtfinala! Višu ocjenu od Livakovića ima samo ‘najveći ikad‘, provjerite postavu

Piše Ivan Renić
11. prosinca 2022. - 13:38

Najviše predstavnika u idealnoj momčadi četvrtfinala Svjetskog prvenstva u Kataru ima – Hrvatska! Čak četvorica su se našla među odabranima po izboru analitičkog portala SofaScore. Na vratima je, naravno, Dominik Livaković s ocjenom (9.0). Više od njega dobio je samo Argentinac Lionel Messi (9.1).

Osim Livakovića, tu je i naš duo iz obrane Dejan Lovren (7.4) i Josip Juranović (7.6). Sjajno je funkcionirala hrvatska obrana protiv Brazila. I ono malo što bi propustila hvatao je fantastični Livi na golu.

U veznom redu idealne momčadi našao se Marcelo Brozović (7.6). Prepoznata je i njegova partija u četvrtfinalu. Za njega je slobodno može kazati da na terenu ne ostavi samo srce, već i pluća! Dva predstavnika ima Maroko, a Engleska, Francuska, Portugal, Nizozemska i Argentina po jednog. Usprkos ispadanju s Mundijala među udarnom jedanaestorkom su i Nizozemac Wout Weghorst, Portugalac Bruno Fernandes, te Englez Bukayo Saka.

08. rujan 2024 21:28