StoryEditorOCM
SportSVE JE SPREMNO ZA MALONOGOMETNI SPEKTAKL U MOCIRAMA

Veliki obračun Tina i Varoši – u finalu odlučuju tko je broj 1 u Zadru!

Piše Ivica Gjergja
17. svibnja 2018. - 17:01

U finalu Prve ŽMNL sastaju se dva "brenda" malog nogometa Zadarske županije, zasluženo su to finale izborili Tin i Varoš. U njihovim redovima je mnoštvo dobrih malonogometaša, a tko će ove godine bolji i kome će pripasti titula najbolje momčadi u 2018. godini, vidjet ćemo u petak u Mocirama u 20,30 sati kada će se odigrati prva finalna utakmica. Samo 24 sata kasnije na rasporedu je i druga.

Poznavateljima malog nogometa u Zadru ne treba posebno predstavljati ni jedan ni drugi tim.

Varoš je dugogodišnji prvak, okuplja pod svoje „skute“ trenutno najbolje malonogometaše koje Zadar ima. Većina njih je "izvojevala" ovo finale, a sada su pojačani svojim igračima Lukom Jurlinom te povratnikom s rehabilitacije Franom Fatovićem. Kakvo je trenutno raspoloženje u momčadi, kazat će nam njihov „pridruženi“ član, inače igrač i kapetan NK Zadra Dragan Župan.

-Žao mi je što ne mogu igrati za Varoš, jer imam drugih obveza vezanih za NK Zadar i našu borbu za prvo mjesto u Trećoj HNl-jug. No pustimo to na stranu, bit ću aktivni promatrač događanja i očekujem da će „iskre frcati“. Neka bude puno andrenalina, ali uz fer i korektan odnos svih na parketu. Podupirem moj Varoš, osjećam da bi mogli doći do titule, a tko onda sretniji od Marka, Mate, Dragana i ostalih članova ovog kluba. Tin je također moj klub, u njemu sam igrao i želim i njemu sreću, ali ipak nešto više Varoši, kazao nam je sa smijehom Dragan.

 

I Marin Klanac dugogodišnji kapetan Tina koji je bliži 40-toj nego 30-toj godini života, ponekad zaigra za svoj klub, dakako da će pratiti finale, a možda i zaigra:

-Moji su na svojevrsnim pripremama u „karanteni“. Kakva su im sada razmišljanja? Svi su usredotočeni na finale, obećali su da će svi dati svoj maksimum pa možda i više od toga. Žele dobiti finale, atmosfera u klubu je divna, sve pod svojim nastoje držati Tiho Knežević i Edo Kvartuč i vjerujem da će uspjeti. Za susret mogu reći da se namjerio „junak na junaka“. Koliko znam u timu nema ozlijeđenih i odsutnih, svi su spremni za borbu, pa neka pobijedi bolji, a neka to budu moji, sa smiješkom će Marin.

Još jednom: finale se igra u dvije utakmice, prva se igra u petak u 20,30 sati, a druga u subotu u isto vrijeme.

 

26. travanj 2024 06:57