StoryEditorOCM
SportKK ZADAR IDE PO KUP

Veljko Mršić: "Cibonu smo ove sezone dva puta pobijedili. Sve bi bolje izgledalo da je publika na tribinama - moramo biti na najvišoj razini..."

Piše Dražen Žura
4. veljače 2021. - 13:21

Zbog svima, nažalost, dobro poznate epidemiološke situacije vezano uz koronavirus, ovosezonsko izdanje Kupa " Krešimir Ćosić", odlukom Hrvatskog košarkaškog saveza, bitno je promijenilo profil odigravanja. Tako da nećemo moći svjedočiti završnom turniru, odnosno, sve sudionike poluzavršnice pratiti u istoj dvorani, nego se odlučilo povjerenje ukazati ždrijebu. Tako je u prostorijama HKS "voljom" kuglica , prvi par Zadar i Cibona koji će svoju utakmicu odigrati 10. veljače, u dvorani na Višnjiku, dok Split na Gripama dočekuje momčad Furnira. Finale se pak igra na neutralnom terenu, ali će se tek nakon što se odigraju obje utakmice biti poznato gdje se se voditi borba za pobjednika Kupa.

Podsjetimo, Zadar je lanjske sezone osvojio trofej , sedmi po redu, pa im je želja ponoviti isti scenarij.....

- Neću ništa novoga kazati ako naglasim kako je Kup uvijek prepun neizvjesnih rezultatskih ishoda, bez obzira gdje se igralo! Istina, već u polufinalnu smo dobili snažnu momčad Cibone s kojom smo ove sezone igrali dva puta i uzeli isto toliko pobjeda. Međutim, sve bi bolje izgledalo da na tribinama može biti i publika, ali nažalost takva je situacija i svi se moramo prilagoditi. Naša je želja osvojiti Kup i zato ćemo se nastojati spremiti što bolje, iako u ovom zgusnutom rasporedu nema previše prostora za treninge. Ali, što je tu je, naše je da odigramo na najvišoj razini – kazao je Veljko Mršić trener Zadra.

26. travanj 2024 14:54