StoryEditorOCM
SportSUSRET S MORNAROM

Veljko Mršić: "Ovo nam je dobar test, zapravo, najjača utakmica do sada!"

Piše Dražen Žura
8. listopada 2020. - 14:35

Nakon punih pola godine regionalna košarkaška ABA liga ponovno se vraća u Krešin dom, naime, na Višnjiku će Zadar ugostiti momčad crnogorskog Mornara. Istina, priča se trebala dogoditi ranije, međutim, Zadrani su zbog obveza u HT Premijer ligi tražili odgodu i dobili pozitivan odgovor iz Bara.

- Ovo je nama dobar test, zapravo, najjača utakmica do sada protiv momčadi koja ima stvarno puno talenta. Vidjeli smo njihovu kvalitetu u prve dvije utakmice EuroKupa gdje su pobijedili Unicaju i dominirali u prvom poluvremenu protiv Ulma, međutim u drugom su dosta pali i izgubili utakmicu. Mi moramo odigrati jako dobru utakmicu, momčadsku, kako bi pobijedili. Uvijek imamo šanse bez obzira na to tko je na drugoj strani. Ono što tražimo, kao i uvijek, je da budemo koncentrirani, da damo sve od sebe, da izgledamo kao momčad, a na kraju ćemo vidjeti gdje će nas to odvesti – kazao je Veljko Mršić, trener Zadra, kojeg nedvojbeno muči ne samo snaga suparnika, nego i činjenica da momčad koju vodi još uvijek nije na željenoj razini.

- Sigurno je da smo svi mi igrači zajedno s trenerom uvjereni da možemo očekivati bolji Zadar nego što je bio u zadnje dvije utakmice u HT Premijer ligi. Imam osjećaj da smo cijelo vrijeme jedva čekali da krene ABA liga. Mislim da ćemo tu pružiti najbolju partiju u dosadašnjoj sezoni i samim time mislim da imamo šanse za pobjedu protiv Mornara koji je stvarno ove godine bolja momčad nego ikad. Realno oni su favoriti, međutim mi se nećemo predati, pogotovo pred našom publikom i na našem terenu - kazao je Jan Palokaj, igrač Zadra.

Inače, ulaz u dvoranu će biti dozvoljen samo za one koji imaju godišnje ulaznice za sezone 2020/2021. Također molimo sve da se pridržavaju svih sigurnosnih mjera. Pri ulazu u dvoranu navijači će morati uz svoju godišnju ulaznicu pokazati svoju osobnu iskaznicu i ostaviti kontakt broj. Također, svakom će se navijaču mjeriti tjelesna temperatura. U dvorani će navijači morati sjediti na svakom četvrtom sjedalu što će biti dodatno označeno. VIP, obiteljski VIP i press tribine bit će zatvorene, dok će prsten i tribina biti otvorene uz slobodno sjedenje. Svaka osoba koja bude prisutna mora imati masku na licu tijekom cijele utakmice. U dvorani će biti dostupno sredstvo za dezinfekciju. Sva četiri ulaza će biti otvorena od 16:30h. Zbog cijelog ovog procesa molimo sve da dođu ranije kako bi izbjegli gužvu na ulazu. Molimo sve da se pridržavaju mjera, da se tijekom cijele utakmice nosi maska na licu, i također je zabranjeno pušenje u dvorani. Hvala na razumijevanju. Poručili su iz KK Zadar u želji da se svi nazočni na tribinama ponašaju odgovorno.

Utakmica se igra u petak na večer s početkom u 18 sati.

25. travanj 2024 04:03