StoryEditorOCM
SportUOČI "ALKARA"

Veljko Mršić: "Ušli smo u jednu seriju gdje ćemo odigrati pet utakmica u deset dana, tako da će nam biti jako zahtjevno!"

Piše Dražen Žura
5. listopada 2020. - 14:33

Zadar neće po dobru pamtiti utakmicu s Goricom iz koje su izišli na "štitu", pa kroz najavu ogleda s Alkarom, opet se ističe snaga suparnika. Nikoga se u sportu ne smije podcjenjivati, međutim, Zadrani su uložili možda i previše u momčad koja ne daje razmjerno tome i da to u HT Premijer ligi ne bi iskazivali s više mišića i znanja.

-S ovom utakmicom protiv Gorice smo ušli u jednu seriju gdje ćemo odigrati pet utakmica u deset dana, tako da će nam biti jako zahtjevno. Kao što vidimo u Premijer ligi svako svakoga može pobijediti. Alkar igra dobro, sigurno ćemo morati biti koncentrirani i igrati dobru pravu obranu kako bi pobijedili. To nam je osnovni cilj, da se nakon poraza u Gorici što prije vratimo na pobjedničke staze – kazao je Veljko Mršić, trener Zadra koji je u prvi plan stavio obranu, međutim, u Gorici je veći problem bio napad. Osobito onaj zadnji, koji nije imao uporište u ničemu, još je uslijedio i promašaj, nakon kojeg je ostavljeno dovoljno vremena za primiti koš u posljednjoj stitinki utakmice. Toliko o koncentraciji....

-Nakon poraza protiv Gorice mi smo analizirali utakmicu, pripremili smo se za Alkar. Mislim da smo favoriti u toj utakmici, ali mi to moramo dokazati na terenu, mislim da ćemo to i uspjeti. Nadam se da će doći navijači kao što su došli protiv Cibone da nam opet budu podrška s tribina – poželio je Jure Planinić.

Utakmica se igra u utorak s početkom u 18 sati.

26. travanj 2024 02:47