StoryEditorOCM
SportTREĆA NOGOMETNA LIGA

„Vitezovi“ i Primorac traže nove pobjede - dolaze im Urania i Neretvanac!

Piše Piše Predrag Opačić
4. lipnja 2021. - 12:31

Oba kluba Zadarske županije koji se natječu u ovoj ligi i HV Posedraje i Primorac odigrat će utakmice ovog kola doma. Očekivati je pobjede iako su suparnici, Urania i Neretvanac, dobre momčadi. Svakako da će jedan i drugi klub na temelju posljednjih kola tražiti nastavak pozitivnog ritma igara i pobjeda.

Što se tiče „Vitezova“, izborili su finale županijskog Kupa, a Josip Jurjević, jedan od najboljih igrača HV Posedarja u ovoj sezoni i dobitnik „Viteškog srca“ kaže:

-Cijenimo našeg gosta no moraju biti svjesni da na našem igralištu nema bodova za nikoga pa i ni za njih. Ugostit ćemo ih kao dobre prijatelje no zna se - pobjeda je naša. Svi koji budemo u sastavu dat ćemo svoj maksimum kako bismo nastavili uspješan niz i još jednom razveselili naše navijače, kazao je Josip.

Na drugoj strani kod Primorca igrač Vice Birkić dolazi do one optimalne igre koju od njega očekuju svi ljubitelji nogometa, kao i trener:

-Neretvanac je svakako iznenađenje ove lige, mlada, dobro ukomponirana momčad koja je na visokom drugom mjestu ljestvice, igra dobro. Mi smo tu da ih skratimo za pobjedu i ostavimo doma sva tri boda. Uvjeren sam da to možemo jer igramo dobro, kazao je Vice.

Raspored, subota 17,30 sati sastaju se:

Posedarje: HV Posedarje – Urania, sudac: Luka Luković Pomoćnici: Palfi i Štampalija.

Biograd: Primorac – Neretvanac, sudac: Mirko Odrljin. Pomoćnici: Sarić i Taraš.

19. travanj 2024 13:20