StoryEditorOCM
SportTREĆA NL – JUG

Vitezovi odlaze u Opuzen: "Idemo puni optimizma na Neretvanac!"

Piše I.G.
11. ožujka 2023. - 10:37
U Posedarju i okolici kada je u pitanju HV Posedaraje vlada zadovoljstvo jer njihovi igrači donose iz susreta u susret nove bodove, ojačavaju svoj bodovni konto bez obzira gdje igraju doma ili na strani.

Kod njih se pogodilo sve ono da hoće dobro igrati – igraju i da donose bodove.
 
Svemu tome pored igrača dakako da je zaslužan i šef stručnog stožera Marko Pinčić, koji izvrsno „trima“ svojim brodom. Vjerujemo da će Vitezovi nastaviti niz pobjeda, prvi naredni susret koji ih očekuje je onaj (sutra)  nedjelja sa Neretvancem u Opuzenu.

Pred to  gostovanje, par riječi kazao nam je jedan od boljih igrača Mate Knežević

- Nakon velike pobjede u derbiju protiv Zadra, a u srijedu smo osigurali plasman u četvrt finale županijskog kupa pobijedivši HNK Dalmatinac Crno. Idemo puni optimizma u Opuzen! Sigurno da su te dvije utakmice ostavile traga na našoj ekipi, ali mi u Opuzen idemo nametnuti svoj stil igre i izboriti ako je moguće nova tri boda. Sigurno nam neće biti lako jer Neretvanac je odlična, domaćinska momčad uz dosta mladih igrača. Pozivam sve naše navijače da se zapute put juga kako bi nam pružili podršku u ovoj važnoj utakmici - rekao je agilni igrač Mate Knežević.
 
Susret Neretvanac – HV Posedraje igra se u nedjelju u 15 sati u Opuzenu.
 
25. travanj 2024 02:58