StoryEditorOCM
SportTREĆA HNL JUG 5.KOLO

Vitezovi odlaze u Ploče, a Primorac Zmaju u Makarsku: svi očekuju bar bod!

Piše I.Gjergja
18. rujna 2020. - 12:35

Iako su sva tri boda ostala doma nakon „razbijenog“ Kamena koji je dobra momčad, nema nikakve euforije u HV Posedraju. Sve to pod kontrolom drži trener Kristijan Tuta sa svojim pomoćnikom Ivanom Šimurinom. Radi se predano i priprema se za sraz s jednim od najboljih momčadi - Jadran LP.

Jadran LP vodeća je momčad te igraju jedan od najljepših nogometa, zato će biti dosta problema za obranu Vitezova koji moraju svih 90 minuta biti itekako koncentrirani. No, kao i uvijek, Posedarci idu odigrati najbolje što se mogu, a dobra je stvar što nema ozlijeđenih igrača. Jedan od ponajboljih u prošlom susretu, koji je postigao krasan zgoditak, Denis Remšak, rekao nam je:

- Znamo gdje idemo, malo ću karikirati ali to je „vučije gnijezdo“ po nogometu, no svi znamo da je lopta okrugla. Ne priznajemo da je itko bolji od nas dok nas ne pobjedi, ali respektiramo svakog, kao i ovog našeg domaćina. Idemo igrati svoju igru i učiniti sve da ostanemo neporaženi te da oplemenimo ova tri domaća boda - iskatnuo je popularni Dene.

I u Biogradu, na igralištu Kazimira i Silvija, predano se radilo treniralo te pripremalo za susret u Makarskoj. Pretrpljen je svojevrsni šok porazom od Jadrana LP u prošlom kolu. No, u igru se vraćaju igrački koji su bili ozlijeđeni te novopridošli, pa se vjeruje da će pod palicom kormilara Mirka Labrovića i sraz sa Zmajem proteći u nadigravanju. Očekuje se povoljan rezultat, iako je Zmaj (M) dobra momčad, mora nekad i Primorcu krenuti.

- Svjesni smo situacije u kojoj smo. Znamo da se moramo svojski boriti, jednostavno izgarati na terenu kako bi dohvatili bod(ove) i to gotovo na svakom susretu, bilo doma ili na gostovanju. Spremni smo i očekujem bar bod u Makarskoj -  kratko je prokomentirao igrač Primorca, Roko Nakić.


Raspored, subota igraju u 16,30 sati :

Jadran LP – HV Posedarje. Sudac: Ante Sočo. Pomoćnici: Tomislav Kujunđić, Dino Kukolj.

Igra se susret u Pločama.

Zmaj (M) - Primorac . Sudac: Vlatko Jurešić. Pomoćnici: Frano Pfali i Miko Trković.

Igra se u Makarskoj.

26. travanj 2024 06:33