StoryEditorOCM
SportTEŠKI PORAZ

Vitezovi "pali" u Dubrovniku, Marko Pinčić postavio "trapulu" bivšem pomoćniku Ivanu Šimurini

Piše Ivica GJERGJA
13. travnja 2024. - 20:26

GOŠK DUBROVNIK 1919 – HV POSEDARJE 3:0

DUBROVNIK – Igralište na Lapadu

Sudac: Mario Soldić

Pomoćnici: Buturović i Ćalo

Strijelci: 1:0 M. Matić (11), 2:0 Skaramuca (23), 3:0 Obradović (59)

GOŠK DUBROVNIK 1919: Kristić, Šijaković, Zongrana, M. Matić, Lister, Skaramuca, Delevski (od 80. Pribislavić), Obradović (od 61. Kačić), Amanteng, Faric (od 78. Krešić)

Trener: Marko Pinčić

HV POSEDARJE: Pinčić, Zebić, Sušić, Pranić, Čurjurić, Knežević, Čirjak, Zdrilić, Morić, Kevrić (od 12. Jurjević, od 59. Sinovčić), Jurjević-Adžić

Trener: Ivan Šimurina

Da su igrači HV Posedarja i na terenu Lapada „krpali“ gumu bolje bi prošli, nego u srazu s domaćom momčadi GOŠK Dubrovnik 1919. Izgubili su susret, ali su zato pomogli damama u nevolji kojima se na jednoj benzinskoj pumpi probušila guma, a nisu imali rezervnu. Naišli su igrači Viteza i nisu išli dalje dok nisu okrpali gumu i djevojke ispratili na njihov put. Vitzovi su pokazali viteško srce i zasigurno dobili nove tri navijačice.

No, vratimo se na susret koji pokazuje rezultat 3:0 za domaćina čiji sadašnji trener Marko Pinčić u dušu poznaje svoje do jučerašnje igrače iz Viteza. Stavio je „trapulu“ svom bivšem pomoćniku Ivanu Šimurini i pobijedio - zasluženo! Vitezovi su imali neke svoje prigode, no nisu ih iskoristili.

 

07. svibanj 2024 18:22