StoryEditorOCM
SportNAJAVE UTAKMICA

Vitezovi u Posedarju dočekuju igrače Neretve, Primorac gostuje kod Kamena

Piše I. Gjergja
22. travnja 2022. - 14:09

U ovom kolu nogometaši HV Posedraja dočekuju na svom igralištu igrače Neretve.

Vitezovi su pripremni za susret i žele još jednom obradovati svoje vjerne navijače pobjedom i s nova tri boda. Zadru na noge dolazi OSK, kojeg vodi nekadašnji njihov trener Vjeran Simunić. U Zadru žele nove bodove i miran „plov“ na ljestvici. Primorac, poslije dobrog izdanja u srazu sa Zadrom,  ima želju ostati neporažen. Evo što su nam kazali akteri budućih susreta.

- U subotu nas čeka jako teška utakmica u koju ulazimo bez dosta ozlijeđenih i kartoniranih igrača. U goste nam dolazi Neretva iz Metkovića koja ima odlične igrače, ali uz sav respekt prema gostujućoj ekipi, bodovi moraju ostati u Posedarju. Pozivam sve naše navijače da nam budu velika podrška u ovoj završnici prvenstva, kazao je igrač Viteza Luka Begonja.

-Dobro smo se pripremni za sutrašnji susret nakon što smo u Biogradu odigrali 2:2. Ekipa je trenutno jako motivirana, puni smo samopouzdanja i energije. Mi želimo od početka nametnuti svoju igru, biti agresivni, čvrsti na lopti i koncentrirani svih 90. minuta. OSK je dobra ekipa iako stanje na tablici to ne pokazuje, a to smo iz prve ruke vidjeli u prvom okršaju s njima kad smo odigrali 3:3 nakon što smo poveli 0:3. Zato kažem moramo ozbiljno shvatiti svakog protivnika i cijelu utakmicu biti na pravoj razini da bi mogli upisati pozitivan rezultat , kazao je Ante Toni Bačkov, igrač Zadra.

-Dokazali smo da možemo i znamo, zato vjerujem da ćemo u Ivanbegovini sa Kamenom i pokazati svoje umijeće baratanja loptom. Cilj je svakako ostati neporažen, kazao nam je igrač Primorca Dino Kulaš.

 

**Susret HV Posedarje – Neretva igra se u subotu u 17 sati na igralištu „Gordan Demo“ u Posedrju. Sudac: Mario Jadrijević. Pomoćnici: Čalo i Čulina. Delegat: Petar Gabrilo.

 

**Susret Zadar- OSK igra se u subotu u 17 sati na Stanovima. Sudac:Mirko Odrljin. Pomoćnici: Pavlinović i Barić. Delegat: Mate Garac.

 

** Susret: Kamen – Primorac igra se u subotu u 17 sati u Ivanbegovini. Sudac: Jurica Matoš. Pomoćnici: kaliič i Taraš. Delegat: Ivica Popović.

25. travanj 2024 16:28