StoryEditorOCM
SportTREĆELIGAŠKI VIKEND

"Vitezovima" tri, a Primorcu bod: evo kako su pobjede i poraze komentirali treneri županijskih klubova

Piše Ivica Gjergja
21. ožujka 2021. - 13:56

Dok se u Posedarju dobro feštalo nakon susreta sa Hrvacama zbog pobjede od 1:0, u međuvremenu su svi akteri susreta Primorac - OSK bili deprimirani zbog izjednačenog rezultata bez ijednog gola. Razlog je jednostavan: u dva domaća susreta odigrana s Hrvacama poraz (0:2) i sad s OSK-om (0:0), uzeli su Primorci samo jedan bod ukupno.

Ovaj neriješeni susret s OSK-om ne može zadovoljiti nikoga u sastavu Biograđana, što će reći da se treba poduzeti što prije mjera kako bi se došlo do željene igre i pobjeda, jer se samo tako može dostići gornji dio ljestvice, kome su težili i najavljivali prije početka prvenstvenog nadmetanja.

- Sve ste vidjeli na utakmici... Što vam više mogu reći osim da jednostavno, po ovome što daju igrači, nismo klapa pa nemamo pobjednički mentalitet. Dobro ćemo se "prodrmati" za sljedeće susrete jer nam treba lider i čvršće karakterne osobe na terenu - priznao nam je trener Primoraca, Leo Šarić.

Na domaćem terenu "Vitezovi" su pak došli do punog plijena, protiv izuzetno jakog suparnika koji je prije susreta zauzima drugo mjesto na ljestvici Treće HNL-Jug, Hrvaca. Tri boda su domaćinu "puna šaka brade", dečki su na terenu izgarali, borili se svojski, imali terensku inicijativu gotovo tijekom cijelog susreta, a kada su se i branili znali su to odraditi na najbolji mogući način te su zasluženo uzeli bodove.  Za bodove je bila odlučujuća 15. minuta susreta kada je vratar Ivančić dobro reagirao i obranio jedan udarac gosta uposlio je Brkića koji dodaje brzonogom Rončeviću, kojega je obrana gosta srušila, a sudac je pokazao ne bijelu točki - kazneni udarac, koga je efektno izveo Karlo Torbarina.

- S obzirom na naš bodovni saldo, imali smo na neki način imperativ pobjede bez obzitra što je na drugoj strani stajala odlično posložena momčad Hrvaca. Sve ono što smo spremali tijekom pripreme utakmice odradili smo na terenu dobro, odigrali prvi dio susreta odlično, a nakon našeg gola i u drugom dijelu malo smo se povukli, čuvajući stečeni rezultat. Naša igra dalje samo rasti, a što će se vidjeti na sljedećim  susretima. Svim dečkima pohvale za igru - rekao nam je trener HV Posedrajua Kristijan Tuta.

03. svibanj 2024 14:57