StoryEditorOCM
SportTREĆA HNL JUG

Posedarski Vitezovi u Otoku pogodili ‘usridu‘, a Primorac u Splitu izgubio bod

Piše Ivica Gjergja
25. ožujka 2021. - 11:08

Oba županijska trećeligaša s gostovanja su se vratila s bodovima. HV Posedarje utržilo je sva tri boda u srazu sa OSK-om u Otoku kod Sinja, gdje je pala pobjeda 0:2. Primorac je sa Splitom odigrao neodlučeno 1:1 i ostao neporažen, iako su mogli donijeti doma i sva tri, no i ovako je dobro. Kada se sve izanalizira, uzeti četiri boda je puna šaka brade na gostovanju. Pa krenimo redom kako je to bilo u Otoku i Splitu.

Vitezovi su u srazu sa OSK-om bili cijeli susret dominantni, imali su igru. Na krilima pobjede u prethodnom kolu nad Hrvacama oplemenili su svoju igru i digli sva tri boda, nakon što su zabili dva lijepa zgoditka. Posebno je bio lijep onaj drugi kojeg je postigao kapetan Luka Klanac, zabijen glavom nakon jednog centaršuta. Uletio je kapetan, a sve ostalo je povijest. Vitezovi imaju trenutno 24 boda.

- Bili smo bolji, znali smo od početka susreta što nam je činiti. Odlično su naši treneri izvršili pripreme i toga smo se držali tijekom utakmice, što nam je na koncu donijelo rezultat. Prema prikazanoj igri, da smo bili malo mirniji, u završnicu bi bilo više golova, no i ovako je dobro. Moj drugi zgoditak razbio je sve dvojbe oko pobjede, legao mi je kao šlag na kavu. Mojim suigračima sve čestitke na igri, borbenosti i htjenju. Nastavljamo dalje u istom tonu na idućem susretu sa Splitom u subotu u Posedarju, kazao nam je Luka Klanac.

Primorac je u srazu sa Splitom (1:1) imao dugo vodstvo (0:1), no propustili su ga pa su domaćini u 70. minuti nakon jedne greške obrane gostiju poravnali rezultat. Splićani se nakon primljenog gola nisu predali, igrali su svoju igru, držali napadače domaćina dalje od zone šuta i tako odnijeli doma vrijedan bod. Trenutno Primorac ima 22 boda. 

- Svojski smo se borili, nismo im dozvolili da se razmašu, dobro smo stajali na terenu, a imali smo i vodstvo. Da smo bili malo koncetriraniji moguće da bi bilo i više od ovog rezultata, no bitno je da nismo poraženi. Sa ovim bodom ćemo vjerujem pokazati više u narednim susretima, samo da svi budemo zdravi i spremni, kazao je Vedran Ješe, kapetan Primorca.

26. travanj 2024 08:05