StoryEditorOCM
SportPRVA HMNL – ŽENE

Za domaći teren dvorane OŠ Zadarski otoci stižu gošće iz Slavonskog Broda: Čiksice traže pobjedu nad Viktorijom!

Piše Zadarski.hr
19. siječnja 2024. - 14:29

Za MNK Futsal Super Chicks novi je izazov i prilika za povratak na pobjednički kolosijek. Naime, na domaći teren dvorane OŠ Zadarski otoci stižu gošće iz Slavonskog Broda, ekipa Viktorije. Viktorija još uvijek traži prvu pobjedu, no isto to i „Čiksice“ kako bi pobjedom potvrdile svoje ambicije za plasman u doigravanje. Tko će bolje odreagirati saznat ćemo u subotu nešto iza 22 sata. Evo što nam je nakon posljednjeg treninga kazala jedna od mladih malonogometašica, Nikolina Klapan.

-Ovaj vikend u goste nam dolazi Viktorija iz Slavonskog Broda, odradile smo treninge i još ćemo se dodatno pripremiti za utakmicu koja nam dolazi. Uvijek se nadamo pozitivnom rezultatu. Mislim da ćemo ovog vikenda to i uspjeti ostvariti, pozivam sve naše navijače da nas dođu podržati u novom pohodu na prvenstvene bodove, kazala je Klapan.

Utakmica Futsal Supe Chicks – Viktorija igra se u dvorani OŠ Zadarski otoci na Bilom Brigu u subotu, 20. siječnja od 21:00. Dođite i podržite domaće cure u borbi za nove bodove.

10. listopad 2024 18:51