StoryEditorOCM
SportNOVA LICA KLUBA

Za novog predsjednika NK Škabrnje izabran jedan od najpoznatijih bivših igrača, trenera i voditelja Zvonko Škara – Holcer

Piše Ivica Gjergja
7. veljače 2021. - 13:25

Za novog predsjednika na Skupštini NK Škabrnje jednoglasno je izabran jedan od najpoznatijih bivših igrača, trenera i voditelja NK Škabrnje, Zvonko Škara – Holcer. Njegov zamjenik je Šime Brkić, dok je tajnik kluba Duje Karlić.

Novo vodstvo odmah je krenulo na posao, te posložilo sve, od igračkog fonda do šefa struke. Posegli su i za novim licima koja bi trebala udahnuti novi život trenutno najslabije plasiranoj momčadi u ligi.

Za trenera – šefa stručnog stožera doveli su poznato lice iz Prve HNL, Stanka Mršića koji je vodio rekordan broj prvoligaških utakmica s raznim klubovima - preko 461 utakmicu. Pored Mršića ojačan je i igrački kadar, pa su vratili svoje igrače iz generacije prvaka ovog kluba 2016/17. godine, te Franka i Ivana Bilavera. Reaktivirali su bivšeg Hajdukovca, Maria Grgureviće (koji će voditi i njihove papaline), te druge igrače.

- Složili smo se da NK Škabrnja obzirom na tradiciju igranja nogometa i sve ono što je kao mjesto prošla zaslužuje više i bolje u nogometu nego biti posljednja na ljestvici. Suglasni smo u svemu dosad i vjerujem da ćemo tako i nastaviti, a da će tako i biti garantira nam i dobar tim, trener, te igrači. Počeli smo sa pripremama i već je dobro zaživjelo na našem igralištu Vlačinama, bilo je preko 20 nogometaša, referira nam popularni predsjednik NK Škabrnje, Zvonko Škara – Holcer, dok poznato lice na treningu, koji upravlja i savjetuje Stanko Mršić kaže kako se odlučio za NK Škabrnju jer je tu prepoznao dobru energiju, ozračje ali i igrački kadar.

image
Zvonko Škara predsjednik NK Škabrnje sa bivšim predsjednikom Hajduka, Marinom Brbićem
Ivica Gjergja

- Možda je čudno, no već godinu dana ne vodim ni jedan klub, dosadio sam svima u kući ha, ha.. Zaželio sam se nogometa. Uvjeren sam da ćemo napraviti sve kako bi Škarbnju izvukli sa ovog mjesta.

Naučio sam i u višim razinama boriti se i preuzimati odgovornost, pa sam to i sad učinio. Ostaje nam rad i samo rad kako bi sve dobro odradili do početka natjecanja, kratko je kazao Mršić.

18. travanj 2024 16:23