StoryEditorOCM
SportIZ HRVAČKOG KLUBA ZADAR - OBITELJSKI 10. ROĐENDAN

Za sve uspjehe zaslužni su hrvačice i hrvači, ali i njihovi trener i roditelji, koji su im uvijek potpora

Piše Ivica GJERGJA
28. listopada 2019. - 13:51

Prije točno 10 godina tijekom listopada održan je prvi trening u Hrvačkom klubu Zadar. U deset godina HK Zadar prošao je veliki broj hrvača, a uspješno su organizirali i međunarodni turnir te trening - kamp na kojima svake godine sudjeluje sve više sportaša iz različitih zemalja. Do sada su nadareni hrvači i hrvačice sa svakog turnira donosili medalje, a ove godine uspješniji su nego ikada.

Podsjetimo da su sa prvenstvima Hrvatske na kojima su nastupili „uzeli“ preko 20 medalja u svim uzrastima u kojima su nastupili. Za sve uspjehe zaslužni su hrvačice i hrvači, ali i njihovi trener i dakako roditelji, koji su im uvijek potpora. I na sam rođendan su nastavili tradiciju zajedničkog druženja na što su izuzetno ponosni, jer oni nisu samo klub nego jedna uspješna i velika zajednica koja funkcionira kao vrlo uspješna obitelj, a što uostalom i jesu. Evo što kaže trener Vladimir Menčik:

- Presretan sam ne samo radi obljetnice našeg kluba nego radi ovolikog broja članova i njihovih roditelja koji nas podržavaju u svemu, hvala im. Nastojat ćemo i dalje predano raditi trenirati i donositi odličja, kazao je vidno zadovoljan učinjenim do sada trener Menčik.

Što nam ostaje nego čestitati im veliki jubilej i da tako nastave.

17. travanj 2024 00:49