StoryEditorOCM
SportJUNIORSKA ABA LIGA

Zadar dobio Partizan s čak 56 razlike u potpuno ludoj utakmici: Beograđani susret završili sa samo dva igrača!

Piše PSD.
29. studenog 2021. - 17:56

Zadar je, u košarci, ovoga vikenda dobio Partizan sa 102-46! Radilo se o susretu juniorske, U-19 ABA lige u Laktašima. Bila je to po mnogočemu luda utakmica, rijetko viđena na ovim prostorima. Što se dogodilo?

Zbog crijevne viroze u oba sastava, Zadar je utakmicu započeo s osam, a Partizan sa samo šest igrača. Kroz utakmicu, zbog navedenih problema, beogradski sastav ostao je na samo dvojici zdravih i sposobnih igrača da taj susret odigraju do kraja! Da su ostali na jednom, po propozicijama, susret bi se morao prekinuti, prenose Sportske novosti.

Naravno da nije posve jasno zašto se takva utakmica odigrala, a Beograđani su ubrzo nakon nje otišli kući te nisu odigrali susret s Igokeom. Spomenimo i to da su na službenim profilima društvenih mreža ljudi iz KK Zadar zaboravili spomenuti zašto je utakmica završila sa spomenutih 102:46.

Nisu se osvrnuli na zdravstveni bilten, već su samo spomenuli fenomenalnu utakmicu Karamarka (22p, 8 as) i Zagoršaka, koji je desetkovanom Partizanu zabio 19 poena i dodao osam skokova...

23. travanj 2024 10:22