StoryEditorOCM
SportLIGA PRVAKA

Zadar domaćin Cedeviti Junior: ‘Trebamo biti fokusirani i koncentrirani‘

Piše Dražen Žura
28. ožujka 2023. - 16:50

Košarkaši Zadra igraju gotovo bez predaha, što i nije neka osobita novost, pa je za očekivati kako su se već naviknuli na takav ritam koji ih prati od početka sezone. Vjerujemo, kako su uz valjane kondicijske pripreme, dostatno ispunjeni energijom, što će se vidjeti i kroz ogled s Cedevitom Junior u 3.kolu Lige za prvaka u HT Premijer ligi.

– Čeka nas zahtjevna utakmica protiv momčadi koja je popunjena na svim pozicijama s dvojicom ili više kvalitetnih igrača. Imamo gust raspored s četiri utakmice u sedam dana, ali ni protiv koga se ne može kalkulirati i odmarati, pa tako ni protiv Cedevite Junior. Očekujem borbenu utakmicu, trebamo biti fokusirani i koncentrirani svih 40 minuta – kazao je Luka Božić, očito ne računajući na činjenicu kako je upravo Cedevita Junior u ponedjeljak igrala produžetak u susretu s Cibonom.

– Nisam još na sto posto, ali zglob je svakim danom sve bolje. Očekujem borbu na svim poljima do kraja sezone, kao i do sada davat ću svoj svoj maksimum pa kako Bog odluči - poručuje Božić.

Utakmica se igra u srijedu s početkom u 18 sati, u Dvorani Krešimira Ćosića uz prijenos na HKS TV-u.

19. travanj 2024 01:00