StoryEditorOCM
SportTREĆA NL – JUG

Zadar odlazi u Makarsku, Primorac i Vitezovi igraju doma! Evo rasporeda utakmica...

Piše I.G.
17. ožujka 2023. - 11:35

Dva su domaćinstva Zadarskih tećeligaša: Primorac i HV Posedraje igraju na svojim poznatim terenima, dok Zadar ide u goste ‘Zmajevima‘, u Makarsku.

Sva tri kluba žele i vjeruju u dobar rezultat – pobjede poglavito domaćini, no i Zadar ide bez kalkulacija uzeti bodove, ako budu mogli.

Sve je spremno, dobro se radilo koliko je bilo vremena jer su Vitezovi i Zadar odigrali i kup susret u srijedu. Podsjetimo da je Zadar drugi sa 39, HV Posedarje četvrti sa 33, a Primorac sedmi sa 30 bodova.

- Nakon pobjede u četvrtfinalu županijskog kupa, vremena za odmor nema jer nam već sutra dolazi odličan protivnik, Split. Maksimalno respektiramo protivnika, ali nama svaka utakmica nosi imperativ pobjede i bili bi nezadovoljni bilo kakvim drugačijim ishodom. Još jednom se ovim putem zahvaljujem svim našim navijačima na podršci te ih pozivam da i u subotu još jednom zajedno proslavimo pobjedu - kazao je igrač HV Posedarja Josip Jurjević.

- Pred nama je teška utakmica. Teren je zaista jako težak, uvijek puše jak vjetar, pa neće biti neke igre. Očekuje nas borba, međutim mi ćemo se dobro pripremiti za utakmicu. Zmaj je momčad, posebno su dobri kad igraju kući. Ne smijemo ih podcijeniti, jer na to nemamo pravo. Pobijedit će onaj tko se bolje snađe u uvjetima na igralištu, koji nisu nimalo laki - kazao je trener Zadra, Dragan Blatnjak.

- Idemo iz utakmice u utakmicu, a Uranija se bori za „goli život“ biti će teško, a mi smo domaćini i uvjeren sam da ćemo pružiti sve kako bi utakmicu pobijedili te uvećali brojčano svoj bodovni konto. Spremni smo za nove pobjede - kratko nam je istaknuo igrač Primorca Nikola Jurišić.

Raspored odigravanja

PRIMORAC – URANIA igra se u Biogradu u subotu u 15 sati. Sudac: Paško Mandić. Pomoćnici: Taraš i Barić. Delegat; Ivica Popović.

ZMAJ – ZADAR igra se u Makarskoj u 15 sati u subotu. Sudac: Filip Proleta. Pomoćnici: Klaić i Gusić. Delegat: Vesna Budimir.

HV POSEDARJE – SPLIT igra se u Posedraju u 15 sati subota. Sudac: Luka Liković. Pomoćnici: Krešić i Radonić. Delegat Jurica Blažević.

20. travanj 2024 01:18