StoryEditorOCM
SportPOLUFINALE

Zadar se protiv Gorice nada potvrditi prolaz u finale za prvaka Hrvatske!

Piše Dražen Žura
19. svibnja 2021. - 14:26

Zadar se nada kako će u Velikoj Gorici potvrditi prolaz u finale doigravanja za košarkaškog prvaka Hrvatske, jer su u prvom polufinalnom ogledu bili bolji od Gorice. Jedno vrijeme imali su golemu razliku, onda su gostima dozvolili da se raspucaju, što im je zasigurno donijelo dobru razinu samopouzdanja uoči ove utakmice.....

- Gorica je na domaćem terenu svima nezgodan protivnik, uostalom dobiili su nas otvaranju ove sezone, prošle smo također odigrali lošu utakmicu protiv njih. Mi jednostavno moramo pokušati igrati što veći dio utakmice kao što smo odigrali prvo poluvrijeme u ponedjeljak, ako to učinimo onda pobjeda ne bi trebala doći u pitanje. Nama u prilog ide što Gorica nema neku širinu na visokim pozicijama, ali su pokazali u drugom poluvremenu da sa “small ball” petorkom mogu - napraviti problema. Zato moramo pristupiti maksimalno fokusirano i završiti seriju u Gorici – kazao je Domagoj Vuković koji se nedavno istaknuo upravo protiv Gorice.

Veljko Mršić otvoreno najavljuje zadarske namjere....

- U prvoj utakmici smo napravili ono što smo željeli, ostvarili smo tu prvu pobjedu. Mi sad idemo u Goricu s ciljem da tamo završimo seriju. Vidjeli smo u drugom poluvremenu protiv Gorice da ako se malo opustimo oni imaju kvalitete da nam naprave probleme. Sigurno da želimo odigrati kao što smo odigrali prvo poluvrijeme. Moramo biti koncentrirani, pravi, igrati zajedno i dvokorakom ući u finale – kazao Veljko Mršić koji će moći računati na Aleksandra Bursaća koji je zbog ozljede napustio igru, međutim, osposobljen je za novu bitku s Goricom.

Utakmica se igra u četvrtak s početkom u 20.30 sati uz izravan prijenos u programu Arenasport 1.

01. svibanj 2024 11:41