StoryEditorOCM
SportHT PREMIJER LIGA

Zadar sutra igra za nove bodove. Žganec: Ne smijemo ih podcijeniti, na Baldekinu su nas već pobijedili!

Piše Dražen Žura
8. ožujka 2023. - 13:29

Košarkašima Zadra nakon poraza od Budućnosti u Podgorici kao melem stigla je pobjeda protiv sinjskog Alkara u gostima, gdje su pružili izvrsnu igru, tako da suparnik nije imao nikakvih izgleda za iznenađenje.

Istina, Zadar je i višestruko skuplja momčad, njihov proračun je debelo iznad onoga kojeg imaju Sinjani i mnoge druge momčadi u HT Premijer ligi. Jedna od takvih je i Šibenka, koja je u prvom ovosezonskom ogledu ostvarila pobjedu 77:76, istina, Luka Božić je imao šut za pobjedu, međutim, promašio je i bodovi su ostali domaćinu.

Stoga je Danijel Jusup, trener Zadra, poručio kako će nastojati uzvratiti istom mjerom, jedino ga muči pitanje hoće li biti kompletni, što će se znati na dan utakmice. Upravo u Sinju desno rame ozlijedio je Leon Šantelj, igrač koji je jako bitan u Jusupovoj rotaciji...

- U kratkom razdoblju očekuje nas utakmica protiv Šibenke koja igra jako dobro i iznad svih očekivanja, uostalom, porazili su nas u prvom dijelu sezone na Baldekinu. Nikako ih ne smijemo podcijeniti da ne bi imali problema. Ako uđemo agresivno u oba smjera onda takvih problema ne bismo trebali imati, kvaliteta je ipak na našoj strani – kazao je Karlo Žganec, jedan od ključnih igrača Zadra.

Nedvojbeno, kad su u pitanju ova dva suparnika, za očekivati je dobru posjetu, ali i sportsko navijanje s obje strane.

Utakmica se igra u četvrtak s početkom u 18 sati u dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku uz izravan prijenos na HKS TV-u. 

25. travanj 2024 22:31