StoryEditorOCM
SportS KLUPE JE ZADAR VODIO ZVONIMIR JURIĆ

Zadar u prijateljskoj utakmici pobijedio Dugopolje 1:0

Piše Ivica Gjergja
8. kolovoza 2018. - 23:24
zadar detalj

ZADAR – DUGOPOLJE 1:0

ZADAR – Igralište Stanovi. Gledatelja 150. Sudac: Ivan Čačić. Pomoćnici Majić i A. Čačić.

Strijelci: 1:0 Župan (89 – 11 m).  

ZADAR: Bender, Pranić, Sarić, Jerbić, Jurjević, Lepinjica, Begić, Jurić, Paponja, Petković, Matić. Još su igrali: Pinčić, Tokić, Majić, Renić, Handžić, Pedišić, Surać, Iveljić, Šalinović, Župan, Smokrović. Trener: Zvonimir Jurić.

DUGOPOLJE: Čubić, Krstulović Opara, Jurić, Primorac, Maglica, Kušeta, Dyokie, Ilić, Perković, Delić, Živković. Još su igrali: Butara, Prelčec, Kurtović, Bosančić, Čovo. Trener: Miroslav Bojko.

Nekoliko sati prije početka prijateljske utakmice saznalo se da Dragan Blatnjak nije više trener Zadra. Momčad je sa klupe vodio Zvonimir Jurić. Nakon početnog ispitivanja snaga protivnika prvo su Zadrani krenuli u napad u 15. minuti Petković, pa 18 - toj Jurić i 39. Jurjević no nema promjene rezultata. Prvi dio susreta završen je bez zgoditaka. U drugom opet je dominantanZVONIMIR JURIĆ Zadar, no Petković u 52. minuti opet nema sreće, a lijepu su akciju posložili Majić i Jurjević da bi Handžić bio je za korak kratak minuta je 66. I Dugopoljci su imali nekoliko svojih prigoda no slabe završnice. U 89 minuti kazneni udarac je iznudio Smokrović koga je srušio vratar gostiju, a siguran realizator bio je Dragan Župan za pobjedu.

16. travanj 2024 05:56