StoryEditorOCM
SportPRVA ŽHNL

Zadarske "chicksice" razbile Viktoriju, a briljirala je Lucija Vunić: "Hvala mojim suigračicama, pobjedu posvećujem mom didi Miru!"

Piše I.G.
3. siječnja 2023. - 19:01

SUPER CHICKS – VIKTORIJA 5:2

ZADAR – Dvorana OŠ Zadarski otoci. Gladatelj 50. Suci: Antonio Mutić (Šibenik) i Nina Nkić (Mirlović Zagora). Mjeritelj vremena: Željko Jurica (Kruševo). Delegat: Tomislav Ćurković (Zadar).

SUPER CHICKS: Števanja, Laća, Vunić 3, Klapan, Dubravica 1, Vitaljić, Surać, Birčić, Alić 1, Jokić. Trener: Luka Marinović.

VIKTORIJA: Bojan, Ostojić 2, Tot, Jozić, Gostičar, Perić. Predstavnik kluba: Vladimir Buček.

Izuzetno raspoložen sastav trenera Luke Marinovića već u prvim minutama susreta pokazao je kako se bori za boje svoga kluba. Prednjačila je u igri i postizanju zgoditaka mlada i nadarena Lucija Vunić koja je bila nerješiva zagonetka za obranu Viktorije.

Njoj uz rame idu i Dubravica i Alić koje su bile strijelice po jedanog zgoditka. Dojma smo da je i jača ekipa bila na parketu OŠ Zadarski otoci osim Viktorije proveli bi se isto ako ne gore. I u najavi susreta trener Luka Marinović je kazao da će igrati svoju napadačku igru s dosta driblinga, proigravanja, a pokazalo se i s pet zgoditak. Čiksice će biti prijetnja i ostalim ekipama iz lige.

-Išlo nas je sve, a moje suigračice su davale ton igre i lijepo mi dodavale lopte koja sam ja sprovela u mrežu. Veću u prvom dijelu susreta bilo je 3 za nas. Očevidno je da se naši treninzi i rad isplate, pokazala je to i ova visoka pobjeda, koju poklanjam mom didu Miru, kazala nam je Lucija Vunić, igračica Čiksica.

26. lipanj 2024 16:50