StoryEditorOCM
SportSVI.ZOILO

Zadarski klub Tajladskog boksa poziva nove članove na upis: Želimo vidjeti našu mladež u dvoranama, a ne na ulici s alkoholom i cigaretom u ruci

Piše Zadarski.hr
20. listopada 2020. - 09:17

Klub Tajladskog boksa Sv.Zoilo mlad je klub i trenutno jedini predstavnik na prostoru Zadarske županije te drevne i plemenite vještine,a odnedavno je postao i punopravna najviše rangirana sportska grana koja je uvrštena na najvišu sportsku razinu ,te je postao olimpijski sport i sada se ponosno nalazi u odabranom društvu kao ponosni član među ostalim elitnim olimpijskim sportovima.

Tajlandski boks gledat ćemo već na predstojećim olimpijskim igrama 2024 godine.

Klub Tajladskog boksa Sv.Zoilo iz našeg grada Zadra ima čast predstavljati i poučavati mlade uzraste u svim kategorijama toj plemenitoj vještini koja tvori i najsavršeniju udaračku vještinu u stojci koja se dokazala kao nezaobilazna u danas sve popularnijem MMA,kao i kickboxingu.

Ponosno pozivamo naše mlade snage i buduće šampione od kojih će sigurno netko iz ovog genetski superiornog podneblja u bliskoj budućnosti ponosno predstavljati naš grad i našu domovinu,možda već 2024 godine kako su se već dokazali u ostalim sportovima na proteklim olimpijadama.

Također sretni smo da možemo pozvati sve dobne skupine od budućih natjecatelja do rekreativaca da se baveći se ovim sportom promoviraju pozitivne smijernice koje promoviraju pozitivne efekte: zdravlje,druženje,disciplinu.

Želimo vidjeti našu mladež u dvoranama, a ne na ulici ili kafiću sa alkoholom i cigaretom u ruci, već želimo vidjeti zdravog i spremnog sportaša sa od treninga istrošenim rukavicama na rukama.

Ovo je poziv svima koji žele da budu sudionici onog što predstavljamo da će ih preuzeti i preusmjeriti stručno i iskusno vodstvo našega kluba,koji jamči maksimalne rezultate i uspjehe, koje već ima državna i međunarodna odličja te je u sprezi sa ostalim klubovima pri savezu Tajlandskog boksa.

06. svibanj 2024 12:27