StoryEditorOCM
SportPROVJERE

Zadarski trećeligaši odigrali pripremne utakmice: HNK Zadru bod, Posedarci i Biograđani poraženi

Piše Ivica Gjergja
22. siječnja 2022. - 19:54

Zadar odigrao neodlučeno, i Vitez poraženi!

LUČKO – HNK ZADAR 0:0

Nogometaši HNK Zadra gostovali su kod Lučkog i odigrali prijateljsku utakmicu, koja je na kraju završila bez pobjednika 0:0. Ovo je bila druga provjerna utakmica, a sljedeću će odigrati sa Posušjem.

PRIMORAC – USKOK 0:1

BIOGRAD – Igralište Kazimir i Silvio. Sudac: Mateo Erceg. Pomoćnici: Zoran Mitrović i Slaven Čirjak.

Strijelci: 0:1 Radovniković (71).

PRIMORAC: Stojanov, Jurišić, Šindija, Kulaš, Šare, Katuša, Birkić, Bitunjac, Vodopija, Marić, Veladžić. Još su igrali: Demo, Bezinović, Kadija, Colić, Šarin, Lokin. Trener: Marko Moravčić.

USKOK: Solić, Vučemilović, Danolić, Visković, Pelivan, Icuić, Grubišić, Vrdoljak, Mihovilović, Šošić, Maretić. Još su igrali: Baturina, Radovniković, Budalić, Vojinović, Katić, Balek, Milić, Podrug, Balić. Trener: -

Nakon dobre igre u prvom dijelu susreta i nekoliko propuštenih prigoda, koje nisu realizirali domaćini, u drugom dijelu točnije u 71. minuti nakon jedne lijepe akcije gostiju njihov igrač Radovniković je zahvatio dobro loptu i pucao, a ona se zakoprcala u mreži za konačan rezultat. Vidljivo da su igračima teške noge, a bila je i jaka bura koja nije dozvoljavala razvijanje igre.

HV POSEDARJE – SOLIN 1:4

Na igralištu Vlačine u Škabrnji odigran je prijateljski susret trećeligaša HV Posedraja i drugoligaša Solina. Bolji su bili igrači Solina koji su porazili domaćina, a jedini strijelac za Vitezove bio je Mateo Rončević. Prema viđenom domaćini su dosta griješili i tri puta sami sebi zatresli mrežu. Možda ih je ometala i bura.

HV POSEDARJE je igralo u sljedećem sastavu: Ivančić, Pedišić, Zdrilić, Klanac, Ivandić, Rončević, D. Torbarina, K. Torbarina, Smokrović, I. Brkić, Gambiraža. Još su igrali: J. Jurjević, Tokić, Pevalović, Knežević, Jelinić, Kevrić, Brala. Trener: Vjeran Simunić.

27. travanj 2024 03:44