StoryEditorOCM
SportVIŠNJIK U 20 SATI

Zadarski vaterpolisti večeras igraju svoju prvu utakmicu u Regionalnoj ligi. Čemu se nadaju?

Piše Ivica Gjergja
7. listopada 2022. - 09:56

Vaterpolisti VK Zadar 1952 večeras će po prvi put na bazenu Višnjik igrati u Regionalnoj baterpolo ligi i to protiv POŠK-a u 20 sati. Ovo je prvi turnir Regionalne lige na kojem još nastupa i Primorje iz Rijeke. Što se tiče VK Zadra 1952, pred početak natjecanja trener Goran Jovančević je kazao:

-Imamo mladu momčad, koja će sigurno napredovati, kao što je to bilo i ranijih godina, ali kada se primaknu seniorskom sastavu rasprše se na sve strane. Teško ih je zadržati, odlaze na studije, zaposle se i slično. Mi smo se okupili u punom sastavu prije 20 dana iz objektivnih razloga i ne mogu reći da spremno dočekujemo sezonu. Momčad će se igrajući uigravati, no sigurno da ćemo dati sve od sebe kako bismo igrali dobro, kazao je Jovančević.

Momčad Zadra 1952: Luka Martinović, Duje Đula, Petar Eškinja, Lovre Zelić, Roko Jurišić, Marin Jovančević, Mate Čačić, Ante Martinović, Vito cicero, Antonio Čolak, Roko Bašić, Luka Donđivić, Arijan Raci, Ante Donđivić, Karlo Ražov, Livio Antić, Bartul Košta, Karlo Kulišić, Emanuel Frakić.

Raspored odigravanja utakmioca na turniru:

Petak 1. kolo:

U 20 sati Zadar 1952 - POŠK, Primorje slobodno.

Subota 2. kolo

U 18 sati Primorje - Zadar 1952, POŠK slobodan.

Nedjelja 3. kolo:

U 11 sati Primorje - POŠK, Zadar 1952 slobodan.

23. travanj 2024 18:20