StoryEditorOCM
SportMEĐUNARODNI TURNIR ZAGREB OPEN 2018

​Zadarskim judašima šest odličja!

Piše Ivica Gjergja
23. siječnja 2018. - 13:02
judo 1

U Zagrebu je održan judo turnir „Zagreb open" na kojem je nastupilo devet država sa 529 natjecatelja iz 65 klubova u uzrastima dječaka i djevojčica, mlađih kadeta i kadetkinja, kadeta i kadetkinja te juniora i seniora.

Judo klub Zadar je nastupio sa 11 natjecatelja predvođenih trenerom Antom Zankijem, te su ukupno osvojili šest odličja od kojih dvije zlatne, jednu srebrenu i tri brončane medalje.

U konkurenciji juniora i seniora Stipe Šestan je sa dvije pobjede osvojio zlatno odličje, dok je Nina Katuša sa jednom pobjedom i jednim porazom osvojila srebreno odličje.

U konkurenciji mlađih kadetkinja Nora Zekanović je osvojila brončano odličje.

U kategoriji dječaka i djevojčica do 14 godina Mateo Blaslov je sa pet pobjeda osvojio zlatno odličje, dok je Donat Martinović sa pet pobjeda i jednim porazom osvojio brončano odličje.

Donatella Bajlo je sa jednom pobjedom i jednim porazom također osvojila brončano odličje.

Za judo klub Zadar još su nastupili Đani Peričić, Nikola Mikin, Hari Mičić, Luka Mijić i Marko Vrkić, koji ovaj put nisu uspjeli doći do medalje, ali im je stečeno iskustvo dobrodošlo.

- Zadovoljni smo postignutim rezultatima. Oni od kojih smo očekivali dobre rezultate uspjeli su osvojiti odličje, a mlađi su stekli potrebno iskustvo natjecateljskih nastupa. Vjerujem da će oni u sljedećim natjecanjima imati svoje dobre partije i postizati vrijedne rezultate, kazao nam je trener Stipe Grgas.

05. svibanj 2024 18:50