StoryEditorOCM
SportTREĆA LIGA JUG

Vitez ide u Mravince, a Zadrani će u Dubrovniku osluškivati može li im biogradski Primorac pomoći u borbi za prvo mjesto?

Piše Ivica Gjergja
28. travnja 2023. - 10:57

Dva zadarska županijska trećeligaša, Zadar i HV Posedarje u 26. kolu odlaze na gostovanje, dok će Primorac na svom igralištu u Biogradu dočekati lidera prvenstva Zagoru, koja bježi drugoplasiranom Zadru na ljestvici 10 bodova (Zagora 60, a Zadar 50). U prošlom kolu Zagora je izgubila na svom igralištu od Vodica dva boda

Sigurno je da Zagora neće sebi dozvoliti da izgubi veliku prednost no nikad ne reci nikad. Možda joj već danas u Biogradu „potkreše“ krila Primorac. Očekivati je u Biogradu dobru igru, a Primorac se treba vaditi za veliki poraz (3:0) u Makarskoj od Zmaja nakon kojega je Primorac šesti sa 39 bodova.

Zadar treba u Dubrovniku odigrati onako kako zna i donijeti doma bodove i dalje se nastaviti utrku za prvaka.

Vitezovi su konstantni, igraju svoju igru i pobjeđuju, imaju dobru zalihu bodova - četvrti su s 39, odlaze u Mravince na noge Slogi koja je dobra momčad, odigrati onako kako znaju, a ukaže li se prilika uzeti bodove i ojačati svoj bodovni saldo.

Raspored odigravanja susreta, parovi, suci delegati - subota u 17 sati:

Primorac – Zagora u Biogradu. Sudac: Lukša Klaić. Pomoćnici: Mišo Krešić i Romano Radonić. Delegat: Čedomil Šimić.

GOŠK Dubrovnik 1919 – Zadar u Dubrobvniku. Sudac: Ante Znaor. Pomoćnici: Ivan Taraš i Ante Pavlinović. Delegat: Hrvoje Boban.

Sloga M – HV POsedraje u Mravincima. Sudac: Karlo Marić. Pomoćnici: Marin Barić i Toni Barić. Delegat: Ivica Popović.

27. travanj 2024 10:46