StoryEditorOCM
SportMALI NOGOMET

Zadrani puni optimizma u završnici gradskih liga ‘Fabvet‘ u Puli!

Piše Ivica Gjergja
22. srpnja 2020. - 13:54

Završnica malonogometnih gradskih liga „Favbet“ odigrat će se u Puli u petak. Pored klubova iz Zadra, Prve županijske malonogometne lige Zadar,  MNK Tina, Varoš Zara dental cetar i Kontrol biroa AR, sudjeluju još momčadi iz  Zagreba, Splita, Osijeka, Rijeke i Pule njih 16. Zadrani će igrati u osmini finala 24. srpnja 2020. godine. Zanimljivo da je nagradni fond veći od 80.000 kuna, a uručit će pobjednicima ambasador Favbeta gospodin Filip Hrgović. Pobjedniku će pored 50.000 kuna pripasti i prestižna titula prvog osvajača završnice Favbet gradskih liga.

Igra će se po futsal pravilima, svih 16 momčadi našlo se u bubnju te su se izvlačili parovi osmine finala, a u ovoj fazi se klubovi iz iste lige nisu mogli susresti. Igra se po principu knock outa, a teren za igru je umjetna trava. Organizator završnice će u slučaju kiše kao zamjensko mjesto predvidio dvoranu „Mate Parlov“.

Riječ dvije o zadarskim klubovima, koji sudjeluju u Favbet ligi gradova, te izjave čelnika.

MNK Kontrol biro Auto Rogić

Klub je na trećem mjestu Prve sonik malonogometne lige Zadar. Igraju značajnu ulogu, dobro su u igri a vjeruje se da će to u završnici pokazati . Voditelj „konrolaca“ Dino Kevrić dobro je pripremio momčad. Istina pored redovnih priprema koje održavaju i uigravanju linija, oni su igrali i na malonogometnim turnirima. Lijepo je to Dino sve posložio i dozirao rad i termine , očekuje se dobro izdanje na završnici, jer im je i forma u uzlaznoj putanji.  Oni će prvi na teren Verudele u 19 sati odmjeriti snage s momčadi Zlatka Celenta, Autoškola Kružni tok iz Splita, koja je drugoplasirana u Splitskoj ligi.

-Što vam reći, našeg protivnika ne poznamo no dobili smo neke podatke, na temelju kojih se pripremamo za „obračun“. U moje dečke vjerujem znamo se dobro odradili smo dobro pripreme i uvjeren sam da nećemo zakazati na utakmici, tim više što ćemo biti kompletni, kratko nam je kazao voditelj Dino Kevrić.

Momčad: Vice šušić, Stipe Pinčić, Kristijan Šarić, Toni Mrkić, Josip Bašić, Stipe Čule, Jurica Zanki, Ivan bakić, Filip Anić, Marko Kapetanović, Josip Baraba, Luka begonja, Vice Genda, Marko Nekić, Jakov Pinčić, Ante Piplica. Voditelj: Dino Kevrić.

MNK Tin

Višegodišnji prvak malog nogiometa u Zadarkoj županiji tin će na parket drugi. Trenutno odrađuju pripreme za ovaj turnir. Koliko smo uspjeli doznati trener Leo Burčul i stožer rade punom parom svi su igrači na svojim mjestima tako da se ne očekuje nikavi problema. Tin prvak lige, dali su najviše, prikazali najbolje partije i očekivati je da tako nastave. Oni će za protivnika imati trećeplasiranu momčad iz riječke lige, momčad Mocca. Momčad Mocca je s relativno niske startne pozicije dogurala do trećeg mjesta.

- Nemamo se mi koga bojati pa ni našeg protivnika, dobili smo neke spoznaje o Mocci. Radimo normalno pripremamo se i čekamo izlazak na parket. Vjerujem u naše dobro izdanje, kazao nam je trener Leo Burčul.

Momčad: Mario Jarmanović, Roko i Goran Burčul, Dino Škibola, Lovre Kresović, Marin Klanac, Šime Fantov, Marin Kurtin, Toni katalinić, Deni Kolega, Ante Dundović, Mario Marković, Ivo Marić, Marko Kožul. Voditelji Tiho Knežević i Edo Kvartuč. Trener: Leo Burčul.

 

MNK Varoš zara dental centar

Sa druge domaće (zadarske) pozicije odlazi na završnicu Varoš zara dental centar. Tandem trenera Filip Lekaj i Marko Vukić imaju slatke brige, svi su im igrači na broju u rosteru, zdravi i predani poslu i marno se spremaju za susret sa Svjet viličari iz zagrebačke lige koji je bio na drugo mjestu lige.

- Dobro smo „nabrijani“ na susret, vjerujem u naše momke i našu pobjedu, bio je kratak trener Marko Vukić.

Momčad: Ivan Ćurjurić, Kristijan Jurić, Mate Bugarija, Karlo Klarin, Dragan Radman, Dragan Župan, Mario Orlović, Mateo Bralić, Hrvoje Oljica, Marko Vukić, Luka Jurlina, Martin Nonković. Voditelji: Marko Vukić i Filip Lekaj.

 

Susreti se igraju po slijedećem rasporedu, 24. srpnja (petak):

U 19:00 sati Zlatko Celent auto škola kružni tok (ST) – Kontrol biro auto Rogić (Zd),

U 21:00 sat Tin – Mocca (Ri).

U 22:00 sata Varoš zara dental centar – Svijet viličara (Zg).

26. travanj 2024 09:19