StoryEditorOCM
SportJUDO

Zadrani sjajni na "Salona Openu 22“: Mia Katušić osvojila zlatnu medalju! U Zadar je stiglo još osam odličja

Piše Ivica Gjergja
4. lipnja 2022. - 11:41

U Solinu je u organizaciji Judo kluba Solin, održan međunarodni judo turnir "Salona Open 22“. Na njemu je nastupilo 56 klubova sa 630 natjecatelja iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Austrije, Kosova, Češke, Slovenije, Crne gore, Poljske, Ukrajine i Izraela.

Među njima je bilo i 25 zadarskih judaša predvođenih trenerima Antom Zankijem, Draganom Kneževićem i Stipom Grgasom. U iznimno teškoj konkurenciji zadarski judaši su osvojili devet medalja, od čega jednu zlatnu, dvije srebrne i šest brončanih.

U konkurenciji dječaka i djevojčica do 12 godina, Mario Mrkić i Tia Perinčić su osvojili srebrne medalje dok su Patrik Parić, Roko Kudelić i Eva Grčić osvojili brončana odličja. U konkurenciji dječaka i djevojčica do 14 godina Mia Katušić je osvojila zlatno, a Luce Rumora brončano odličje.

U konkurenciji mlađih kadeta Matulović Kimi je osvojio brončano odličje.

U konkurenciji kadetkinja Ena Knez je također osvojila brončano odličje.

Na natjecanju su još nastupili: Barbara Pezelj, Marul Henjak, Radulović Niko, Tudorović Duje, Tomislav Rončević, Tudorović Vito, Tino Hromin, Filip Mažer, Bartol Maračić, Bračković Armin, Valković Toma, Lončarić Lili, Luna Miljanić, Kevrić Ante, Smolić Natalija i Parica Marta.

05. svibanj 2024 11:52