StoryEditorOCM
SportSTOLNI TENIS

Zadrani u posljednja četiri kola vezali četiri pobjede i popeli se na sredinu ljestvice!

Piše Ivica Gjergja
27. prosinca 2021. - 10:00

Iza STK Donata jedanaest je odigranih susreta u šest kola ove jeseni. Trenutno su na ljestvici šesti sa skorom od pet pobjeda i šest poraza, meč razlika 16:25, uz set razliku 67:87, i poen razlika 1353:1443, te šesnaest osvojenih bodova, što za svakog imalo objektivnog pratitelja prilika u stolnom tenisu u Zadru nije malo.

Na Zadranima je vidljiv osmijeh na licu, jer su u posljednja četiri kola poslije odličnih partija, vezali četiri pobjede i popeli se na sredinu ljestvice, što je u ovako jakoj konkurenciji u ligi veliki uspjeh. Vezane pobjede ostvarili su „Donatovci“ u srazu sa Dugim selom, Požegom, Varaždinom i Čakovcem.

Ovim su odmorom „prekinuti“ u dobrom izdanju i pobjedama, a zasigurno će sve to i nastaviti sredinom siječnja 2022. godine kada je nastavak prvenstva.

Podsjetimo da su zaostali susret sa Cibaliom u Vinkovcima odigrali naknadno tri dana prije Božića, radi Covida -19, riješili ga u svoju korist i uknjižili dva nova boda. U sadašnje blagdansko vrijeme odmora otišli su svi od stručnog stožera na čelu sa Davorom Karlovićem da igrača na zaslužen odmor. Prošli su dani Božića, a njih smo sve zatekli kako predano treniraju u dvorani'„Bagata'

- Skidamo višak unesene spize u organizam u ova dva, tri posljednja dana - rekao je prvi „reket“ kluba Tomislav Zubčić:

Malo smo „zagrebali“ u ostvareno svakog od igrača koji su u ovom periodu nosili dres STK Donata, te je očito da je prvi reket kluba Tomislav Zubčić koji je najviše susreta i odigrao. Evo skorova koji su dečki ostvarili u ligi:

Tomislav Zubčić odigrao je 16 susreta od čega je ostvario sedam pobjeda i devet poraza, Danijel Mijatović je odigrao 13 susreta šest je pobjeda i sedam poraza,Antonio Goja je odigrao sedam susreta dvije pobjede i pet poraza, Filip Borovnjak odigrao je tri susreta jedna pobjeda i dva poraza, Ante Ražov je odigrao dva susreta i oba izgubio.

Rezultati odigranih susreta:

Zagreb – Donat 3:0, Split – Donat 3:0, Libertas Du – Donat 3:0, Donat – Zagreb 0:3, Donat – Pula 3:2, Vodovod Osijek –

Donat 3:1, Cibalia – Donat 1:3, Dugo selo – Donat 0:3, Požega – Donat 2:3, Donat – Varaždin 3:2, Donat – Čakovec 3:0

20. travanj 2024 01:39