StoryEditorOCM
SportJUDO ADRIA KUP 2018

Zadranima 11 odličja iz Makarske!

Piše Ivica GJERGJA
16. travnja 2018. - 23:12
judasi

U Makarskoj na „Makarska Adria kup 2018" nastupili su i članovi JK Zadar, među 250 natjecatelja iz 18 klubova. Natjecalo se u uzrastu mlađih dječaka i djevojčica, dječaka i djevojčica, mlađih kadeta i kadetkinja i kadeta i kadetkinja.

Judo klub Zadar je na ovom natjecanju nastupio sa 17 natjecatelja predvođenih trenerima Stipom Grgasom i Draganom Kneževićem. Zadarski judaši i judašice su ukupno osvojili jedanaest odličja od čega 3 zlatne, 5 srebrenih i 3 brončane medalje.

Tako su u kategoriji dječaka i djevojčica do 10 godina, Luce Rumora i Petar Grgić osvojili zlatno odličje, Marta Parica, Marta Perin i Sara Pavlović su osvojile srebrena odličja dok su Duje Tudorović i Diara Vučenović osvojili brončana odličja.

U kategoriji dječaka i djevojčica do 12 godina Augustina Mihatov i Anastazija Bratek su osvojile srebrena odličja, a Cvita Ivetić brončano odličje.

U kategoriji djevojčica do 14 godina Ena Knez je osvojila zlatno odličje te je proglašena najboljom natjecateljicom u ovom uzrastu.

Za judo klub Zadar još su nastupili Matej Vučić, Vito Predovan, Antonio Santini - Stajić, Petar Pavle Visković, Vito Šarić i Mare Kurić koji ovaj put nisu osvojili odličje, no ostalo je iskustvo.

-Urađenim smo zadovoljni, neki naši članovi prvi put se natječu pa im je ovo veliko iskustvo. Naš maran i stručan kontinuiran rad se isplatio jer smo osvojili na ovom Kupu 11 odličja što nije uspjelo ni jačim klubovima od nas, kazao nam je trener Stipe Juras.

 

08. svibanj 2024 23:43