StoryEditorOCM
SportODRŽAN USKRŠNJI JUDO TURNIR U SPLITU

Zadranima dvanaest odličja!

Piše Ivica Gjergja
27. ožujka 2018. - 13:26
Judo Zadar

U Splitu je održan 27. po redu Uskršnji judo turnir na kojem je nastupilo 339 natjecatelja iz 22 kluba. U maloj dvorani na Gripama natjecalo se u uzrastima mlađih dječaka i djevojčica, dječaka i djevojčica i mlađih kadeta i kadetkinja.

Judo klub Zadar je na ovom natjecanju nastupio s 20 natjecatelja predvođenih trenerima Antom Zankijem, Stipom Grgasom i Draganom Kneževićem. Mladi zadarski judaši i judašice ukupno su osvojili 12 medalja od čega tri zlatne, četiri srebrene i pet brončanih medalja.

U kategoriji dječaka i djevojčica do 10 godina, Duje Tudorović i Petar Grgić osvojili su brončana odličja. U kategoriji dječaka i djevojčica do 12 godina Jakov Ljubičić je osvojio srebreno odličje. U kategoriji dječaka i djevojčica do 14 godina Mateo Blaslov, Josip Klarin i Donatella Bajlo osvojili su zlatna odličja. Donat Martinović, Fabijan Dražić i Roko Vulić osvojili su srebrena odličja dok su Damian Vučenović, Ena Knez i Stipe Mihatov osvojili brončana odličja.

Za JK Zadar nastupili su još Matej Vučić, Vito Predovan, Luka Rukavina, Antonio Santini - Stajić, Đani Peričić, Petar Pavle Visković, Luce Rumora i Nikola Mikin, no ovaj put nisu „uhvatili“ odličje, ali ostalo je iskustvo.

-Uratkom u Splitu smo zadovoljni. Osvojili smo 12 odličja. Moram kazati da ni jači klubovi od nas nisu uspjeli to ostvariti. Ne obaziremo se na druge nego radimo marljivo i predano svoje i evo „beremo“ odličja, kazao nam je trener Stipe Grgas.

05. svibanj 2024 20:11