StoryEditorOCM
SportHRVANJE: MEĐUNARODNI TURNIR „SLATINA OPEN 2017"      

Zadranima šest odličja!

Piše Ivica Gjergja
4. rujna 2017. - 22:18
hrvanje

Na Međunarodnom turniru u hrvanju „Slatina open 2017" sudjelovalo oko 250 natjecatelja, među kojima i sedam članova Hrvačkog kluba Zadar. Turnir je međunarodni jer su pored domaćih klubova nastupili klubovi iz Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije (Kanjiža) i Mađarske.

Za Zadar su nastupili Lovre i Roko Strika, Josip Šumski, Marino Kovačević od dječaka i Mare i Kate Nekić te Lucia Sarić od djevojčica. Oni su izvrsnim borbama i s velikim pomakom u izvedbi tehnike osvojili tri srebrne, Lovre i Roko Strika i Lucia Sarić, te tri brončane medalje, Josip Šumski, Mare i Kate Nekić, što klubu i njihovim članovima otvara pozitivan put u nastavak jesenskog dijela sezone.

-Zadovoljan sam ostvarenim jer smo se okitili sa šest odličja, tim više kada se zna da nam je ovo prvo natjecanje na kojem smo nastupili nakon ljetnjeg „mira" - treniranja ne velikim intenzitetom, kazao nam je kratko trener Vlado Menčik.

U Hrvačkom klubu Zadar kreće upis novih članova, a otvorili su i mogućnost za upise dječacima i djevojčicama starosti 5 i 6 godina. Treninzi će sadržavati sve elemente koji su potrebni za motorički razvoj djeteta kao i dio borilačkih igara koje su specifične za školu hrvanja. Treninzi se provode na Bokanjcu u terminima utorak i četvrtak od 19:00 sati do 20:00 sati, a provode ih profesori kineziologije. 

08. svibanj 2024 13:46