StoryEditorOCM
SportNA SLJEMENU

Zadranin David Pejdo osvojio prvo mjesto na državnom natjecanju u MTB usponu

Piše Ivica GJERGJA
9. studenog 2023. - 18:54

Zadranin David Pejdo osvaja prva mjesta pa je tako prije dva dana na održanom državnom prvenstvu u MTB usponu na Sljemenu bio prvi. Staza je bila duga 12 kilometara s 700 metara visinske razlike. Nakon velikog jutarnjeg pljuska vrijeme se „smilovalo“ i vozače je na startu dočekalo sunce. David se još na prvoj četvrtini staze odvojio od svojih konkurenata i do cilja samo povećavao razliku koja je na kraju iznosila 3,40 min ispred drugoplasiranog i 4,10 ispred trećeplasiranog.

Na ovaj način je David dodao još jedan naslov državnog prvaka u svoju bogatu kolekciju. Ovo je bila posljednja službena utrka ove natjecateljske godine, sada slijedi aktivni odmor uz utrke Zimske lige Dalmacije od kojih je prva u Posedarju 19. studenog, a iza toga početak priprema za slijedeću sezonu.

- Sezonom sam u potpunosti zadovoljan, bilo je tu i pehova no ono najvrijednije što sam pokazao i na posljednjoj etapi na Sljemenu da „uzimam“ prva mjesta. Neka ovako nastavim ubuduće bit ću zadovoljan, kazao nam je mladi biciklist David Pejdo.

05. svibanj 2024 22:19