StoryEditorOCM
SportEUROPSKI BACAČKI KUP

Zadranka pozvana u seniorsku atletsku reprezentaciju. Šola: “Veliko priznanje Veroniki Šokoti, Klubu i njenim trenerima“!

Piše Ivica Gjergja
10. travnja 2021. - 12:35

Zbog loše epidemiološke situacije, portugalska Leira je otkazala organizaciju ovogodišnjeg Europskog bacačkog kupa koji se trebao održati 13. i 14. ožujka. Hrvatski atletski savez je prihvatio ponudu Europske atletske federacije, pa će se to natjecanje održati u Splitu na stadionu Park mladeži 8. i 9. svibnja.

Za atletsku reprezentaciju Hrvatske na Europskom bacačkom kupu u konkurenciji mlađih seniorki nastupit će zadarska prva dama atletike, članica Atletskog športskog kluba Zadar, Veronika Šokota i to u bacanju koplja 600 g.

– Sigurno da je ovo iznimna čast i veliko priznanje našem klubu, Veroniki i njenim trenerima Predragu Saratliji i Katarini Gašparović, rekao nam je kratko trener u AŠK Zadar Ivica Šola.

Podsjetimo da ovo tradicionalno natjecanje Europskih bacača održat će se po treći put u Hrvatskoj. Prvi put je to bilo 2002. godine. u Puli, a nakon toga 2008. godine u Splitu na ovom istom stadionu.

26. travanj 2024 05:30