StoryEditorOCM
SportTREĆA HNL - JUG

Zadru u goste dolazi Sloga, HV Posedarje odlazi u Ivanbegovinu gdje će igrati protiv Kamena, a Primorac doma dočekuje GOŠK Dubrovnik 1019.

Piše Ivica GJERGJA
22. ožujka 2022. - 15:08

U sklopu 23. kola lige, Zadru u goste dolazi Sloga, HV Posedarje odlazi u Ivanbegovinu gdje će igrati protiv Kamena, a Primorac doma dočekuje GOŠK Dubrovnik 1019. Podsjetimo da je ovo „prekovremeno“ kolo i da su županijski ligaši spremni i za to, a za očekivati je od svih troje da odigraju dobro i uzmu bodove. 

- Naravno da želimo nastaviti ovaj niz bez poraza. Ovo je domaća utakmica koju želimo pobijediti, nastaviti u dobrom ritmu. Atmosfera u ekipi je odlična, momčad je svježa i željna dokazivanja, idemo se boriti u srijedu i osvojiti tri nova boda. Sloga je dobra ekipa, to su i pokazali u prvoj utakmici protiv nas, mi moramo ući maksimalno koncentrirani u utakmicu i pokušati njima uzvratiti za taj poraz u gostima, kazao je David Iličić, igrač HNK Zadra.

- Sigurno ćemo dati sve od sebe kako bi ostvarili dobar rezultat u Ivanbegovini. Dobro se radilo i treniralo ovih dana, a sve u sklopu priprema za ovaj sraz. Kamenu ne smijemo dozvoliti da se razmaše, a svoje šanse trebamo pretvoriti u zgoditke i donijeti doma koji bod, kazao je igrač HV Posedarja, Vedran Smokrović.

-Nakon treće nesreće doći će sreća. Osjećamo pozitivu u radu i igri vjerujem da ćemo Dubrovčane iznenaditi dobrom igrom i pobjedom, kazao nam je kratko Nikola Marić, igrač Primorca.

*Zadar – Sloga igra se na Stanovima u 15,30 sati. Sudac: Marko Bilušić. Pomoćnici: Brajković i Štampalija. Delegat: Mladen Žižić-Gušo.

Ulaznice za ovaj susret se mogu kupiti na Stanovima, cijena ulaznice je 20 kuna.

*Susret Primorac – GOŠK Dubrovnik 1919, igra se u srijedu u 15,30 sati u Biogradu. Sudac: Jelena Pejković. Pomoćnici Taraš i Proso. Delegat: Marin Matijević.

*Kamen – HV Posedraje igra se u Ivanbegovini u 15,30 sati. Sudac: Lukša Klaić. Pomoćnici: Radonić i Kujunđić. Delegat: Mario Jurić.

 

18. travanj 2024 08:19