StoryEditorOCM
SportTREĆA NL JUG

Zadru u subotu dolazi jedan od najboljih sastava u Ligi, Junak iz Sinja, a Primorac ide u Split

Piše Ivica GJERGJA
10. ožujka 2023. - 13:10

Zadru u subotu dolazi jedan od najboljih sastava u Ligi, Junak iz Sinja. Zadrani su uvjereni u dobru partiju i nova tri boda iako će im nedostajati dva važna kotačića – Ivan Čurjurić koji je "pocrvenio" u kupu i Mateo Pranić zbog tri žuta kartona. No, trener Dragan Blatnjak je siguran da će naći adekvatnu zamjenu.

– Svakako je hendikep što neće biti Čurjurića i Pranića, ali koga nema bez njega se mora i može. Svi znamo da bi s njima bilo lakše, ali imamo izbor 15-16 igrača, netko će ih zamijeniti. Sve su to konkurentni igrači, pa ćemo sigurno sastaviti dobru momčad. Znamo da nas čeka teška utakmica. Junak je jedna od najboljih momčadi u Ligi, ali mi znamo što želimo, a to su tri boda, kazao je Blatnjak, strateg HNK Zadra.

U Split će pak „potegnuti“ Primorac iz Biograda. Nakon lake pobjede protiv Uskoka u prošlom kolu, vjeruje se da će pojačana momčad trenera Mirka Labrovića pružiti dobru utakmicu i u Biograd donijeti novi bod(ove).

-Znamo da je Split u negativnom rezultatskom nizu. Izgubili su nekoliko utakmica, smijenili su trenera i sada su najopasniji. Dobro smo se pripremili, vjerujem da ćemo svi koji budemo u sastavu Primorca dati sve od sebe kako bi nastavili pozitivan niz bez poraza, kazao nam je jedan od najboljih igrača Primorca u posljednje vrijeme Luka Vodopija.

Susret Zadar – Junak igra se u subotu u 15 sati na Stanovima.

Susret Split – Primorac igra se u subotu u 15 sati u Splitu.

 

 

 

25. travanj 2024 17:45